Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас па за ништо повеќе не се замарам, туку само за она што ќе го јадам :icon_lol:
Овде кај што сум е прекрасно. Него повеќе и не го сакам.. ама и ми е убаво. :pipi:
Подоцна ќе ја видам внука ми. Толку живо суштество на тие годинки не е можно..
Зрачи со енергија, и полна со глупости... е тоа го сакам.

Имотот на дамата>got

Драга, овие што јадат бонбончиња за ГоТ да седнат да ја гледаат три дена нема да станат од пред компјутер. :свиркам:

Драга....

Се обидов да гледам ГОТ, ама џабе... толку глупости собрано на едно место не сум видел.

i nekoi vikaat deka ne sum ja gledal..... hehehehehehhe :pipi:

Драга,
Ме интересира што им е добро на тие што ја гледале ГОТ а не им се свиѓа и им е многу глупости на едно место.

Драга Кајгана

Многу поубаво беше кога мал број од македонштинава ја гледаше ГоТ.

Вкупно 15,5 милиони евра ќе чини изградбата на Панорамско тркало во центарот на Скопје. :tapp:

Добро е навреме си заминав од оваа мизерна држава. Се е ок уште тркало фалеше.

То е, нашите експерти од 2 мин гледање проценуваат дали бива нешто. Мада и не се очекува нешто повеќе од навивач на јувентус.

Дк ееееееееееееееееејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј кај да отворам по интернетов за Суарез го тупат, дај нека го казнат година-две со неиграње ако е до толку дојдено и нека прекинат со тоа SHOCKING !!!!11111 SUAREZ BITES AGAIN, вауууууууууууууууууууууууу.

И воопшто не се смешни мемињана со него, лајкови му ставив на едно-две чисто онака од тоа што беа очајни, али ептен.

п.с. Почнав да гледам History and Lore од GoT, кај тебе што има, како по дома ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom