Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Муабетот на Маја ме потсети и мене кога бев мал, гледајќи го Терминатор си викав - еј колку сакам како на Шварценегер јакната да имам... Некои 15-16 години подоцна кога потпораснав си купив иста, омилена ми е :cool:
Аватарот е сменет по повод Светското и тимот за кој навивам и кој денеска за жал испадна :facepalm: Не се секирај ќе биде вратен после првенството стариот, таман во најпеколниот период :D

Главава ќе ми експлодира. Двете точки кај слепоочниците ми се споија денеска. Али затоа докторирав денес на трчање во штикли.:cool: Не бе, периодов, барем ЕДЕН ДЕН да се погодеше без глупости и напињања и проблеми. Онака да помине еден ден и да си речам: Иј да сибеш, добар беше денов. Ама НЕ, НЕМА да се деси. Нормално.
Леле колку сум нервозна. Спиена сум два саати, а сега од нервоза не можам да заспијам, а утре пак треба да станам ептен рано. Прекрасно.

Zabot povtorne me korni, u 2 saat kao lud kruzam niz kukja, a za utre mi e rezerviran ubav den, ne davam eden zab da me zaebe, kje ispukam edno paketce analgin sega :D

Опасно ми се кења од трендот на користење на зборови како-еј топ си:sick:, ова беше врх:facepalm:,баш си фенси и слични срања.[DOUBLEPOST=1403662424][/DOUBLEPOST]И да бе хејтер сум,ми се може:unsure:

Каква вечер :pos:
Гледам сите ги спомнуваат фамозните крофни од Хром и си викам ај да видам што е финтата :icon_mrgr:
Недела дена ја давав идејата и денес откако искочив "за низ маало" конечно го остваривме патешествието.
Пешанката од Пржино до Хром и назад. Се што знаевме е дека се наоѓа во Хром и дека отвара касно, без некаква дефиниција на зборот касно :D
Јако темпо до таму и назад :icon_mrgr:
Стигаме во Хром накај 1 и 20 и ја почнуваме потрагата. По улициве како за беља жив човек немаше. @Jsp Slavija ни даде погрешни дирекции, ама барем најдовме човек по пат за да не донесе до "крофнарата". Влагаме и ни викаат дечки крофните за саат време ќе бидат :LOL::pos::pos:
Се заседовме на кеј, и за саат време правец назад.
Доаѓаме ненаситно, земаме по 2-3 крофни нормално со што е можно повеќе крем или мармалад, додека тие се паѓаат од смеа дека сме дошле пешки за да ги пробаме крофните. Имаше некои дојдени со кола од Кисела Вода. Не можеа да се соземат кога разбраа :pos:
Моментот беше кога со сите тие крофни ни дадоа цело пакетче салфети :icon_mrgr:
Кога се разјадовме, типично Пржински си седнавме на тротоар пред крофнарата, се разгракавме, се разјадовме, свршивме на вкусот на крофниве :vozbud::vozbud::vozbud: А дома претходно јадев еурокрем, и после тоа уште толку се нагнетов.
Бар сега ќе си знам, со мармалад за 20-че, со крем со помалце мастрав од 15-че :icon_mrgr:
Како бе наваму не изградат нешто вакво :вонзем:
Нормално, сите вакви патешествија со тешка серка ми завршуваат. Како се стегнав до дома ни сам не знам, ама последните 500 метри со спринт сум ги трчал после 15 изодени километри во јако темпо :icon_mrgr:
По пат лудории, празни патишта, си пеевме селски песни, Р8 АУДИИИИИИИИ, НОЧАС ЉУБИШ МЕ НА ХАУБИ :icon_mrgr:
Притоа по пат две згазени мачки, една ластовичка, како и бркање со полиции накај 3 и пол, којзнае што се случило низ градов, еден куп полиција плус амбулатни...
Мисијата е завршена, си најдов уште едно одлично место за јадење, сега ме чека креветов да го посетам :icon_mrgr:

Тоа е тој сон драга кога си седиш на клупа, доаѓа бившата и те млати со тениски рекет. Барем да имаше некаква сексуална позадина.
Amma lucid dream and pay you back, bitch.

ДЕКА У ИСТО ВРЕМЕ СУМ ПОСТИРАЛ СО ДЕВОЈЧЕНЦЕ... ДОБРО Е УСТВАРИ ОВА Е ДОКАЗ ДЕКА НЕ МИ Е ДВОЕН ПРОФИЛ ОСВЕН АКО НЕ СУМ ВКЛУЧИЛ 2 КОМПЈУТЕРИ И ИСТОВРЕМЕНО СТИСНАЛ ИСПРАТИ МИСЛЕЊЕ ЗА ДА НЕ СЕ ПОСОМНЕВАТЕ?

Мори кајгано, си доаѓам пак на два дена. Да дојдеше да ме земеш од ајродром? Пак ли со автобуси да се расправам оффф...
Него се глеаме на били ајдол дечки? Сака некој да пиеме пиво и да шизиме заедно? ;)

Станувам пред сат во 8 и 25 онака мамурен никаков, иако легнав најрано во последниве 2-3 години во 1:30 и одам стандард до кујна да зобнам нешто и да се напијам вода. Дури јадев онака пуштам телевизорот да разлистам шо има, вртам прва некоја емисија од тие утринските, терам втора некоја емисија од тие утринските, терам трета некоја емисија од тие утринските, терам четврта Огнен го видов и одма сменив, терам петта и застанав. Шанса нема си велам, чекај тријај малку очите, расони се. Гледам пак убо, абе...........Монти Пајтон од по сабајле. Дури ми беше планираното време за јадење погледав едно добри 15 минути, дури и еднаш салам се засркнав, пред да заминам официјално да се доспремам за да ја обавам обврската која трај 10 минути, а ми го кини сонот и ми одзема 40-тина минути со се пат.

Имав одличен почеток на утро благодарение на Телма, несекојдневен и позитивен, а сега си прилегнувам да го досонувам сонот. Ме чека материјал за гледање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom