Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Цело тело ме боли, буквално секој сантим! Иако целиот ден беше напорен и дур свиреа рипав и викав на цел глас, не можам сега да легнам. Само да знаеш што имам у глава еј! Сеуште не можам да си дојдам при себе. Немаше ни два метра меѓу нас, не си свесна колку само поубаво изгледа во живо! :love:
Стварно не знам кога сум била волку среќна ко што сум сега.

Драга,
Она пехарчено за светсково што е, ептен ми личи на фејспалм. Значи чим го видам прво на фејспалм ми текнува па на фудбал, what is wrong with me?

п.с. Вчера испитот парче сум го направил. :D

^
Не е до тебе, буквално на истото и мене ми текнува, треба ептен да се загледам за мозокот да ја смени перцепцијата дека не е фејспалм.

10346188_675185059235594_3571191459960882754_n.jpg

ДК, го отворив прозорецот и до крај на септември не планирам да го затворам (ако сакам сон)
Пекол... :(

ДК
Ајде да се повтори успехот од ова првенство. Цврсто момци! Forza!

Чудно е ама и мене на фејспалм ми личи. :D

Носталгии, на метрото само колку се радував, како мало дете.Кога ќе ми текне колку само пцуев кога се враќав накај дома на граничен премин:

Кајг.
Соништата не ги бркам веќе, еднаш прекинав кога мислев дека ми беа премногу далеку (пошо нели, кажав, ништо не е невозможно) поради психички/здравствени заебанции и тогаш се се чинеше невозможно.
Сеа помина, конечно се комплетира тој дел и веќе не постои (уште ми фалат работи не викам не, али супер е)
Кошмарите измеѓу си го добија делот, уште се присутни и помалку битни. Соништата се во ќош, некогаш низ бариера наречена финансии сега веќе и не толку, таа е се помала и помала.
А тек во следни 3-4 месеци. И како секогаш, не е тоа што имаш како титула/диплома/билошоидае туку луѓето. Тие кои си им се нашол и би ти се нашле, тие што ти се нашле и за кои си секогаш тука. Животот што си го научил низ таа призма на биди добар кон секого дури не се покаже поинаку. Ете некогаш враќа животот :) Иако се сведува на таа веројатност што и кога ќе опали или проработи, шансите се ипак доволно големи за да можда биде нешто од моменталната ситуација. Еден ден кајг и тебе ќе ти покажам на што се заебавав речиси година ипол... А тој ден ќе биде наскоро :)

А сега, редно време е да се спие :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom