Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
После две години немирно море на работа, пловиме под добри ветрови. Добро е да имаш шефици.
Сега човек комотно може да се релаксира, без притоа да ме оптоваруваат проблемите на работа, ѕвонењето на шефот на секои 5 минути.
Вчера на тоа систематскиот излезе дека имам добар вид. Читам ситни букви ко сокол. Таман дојдов на ред за тестовите за уши, слушалките не и работеле. Тоа клиниката од Скопје пратила згодни тетки...
А да, ставив женско на аватар. Јавна обвинителка на Руската република Крим. Бомбона :)

Пишала на фејсбук една риба:
"На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!!!!"
И лупнав еден коментар:
А после нив било кој може да те легне.
И ме избришала од пријатели. :place:

Последно уредено:
Женчиња што свекрвите си ги гледаат како енглеска кралица, да не им фали нешто, да не им е тврдо на газот коа седат, и им кажуваат резиме на целиот ден како им поминал, а од друга страна стариве вештеруљи ги третираат као на улица да се најдени, треба да престанат, и да сфатат дека џизас НЕ гледа, и добро со добро не се враќа, мрш таму бе...

Си ја спасив честа денеска со то шо спасив 3 меч топки на вероватно најлошиот изигран натпревар на турот.

Бев да купам карти за Македонија - Јужен Тросед, немаше струја во One:facepalm: уствари во цела чаршија. Тамам се вратив дома kaboom дошла струја :pos:, е на сега не мрдам од стол.

Драга...

... да не се секираш, се вратив од забар и привремено ми ја средија работата. Како и да е, причината за која чекав да пишам е пошто у меѓу време си ги дознав оценките. Имено, твојот омилен член ја исчисти цела година и има доволно висок просек да аплицира за стипендија. Моментално победувам во животот, ќе видиме како ќе се одвиваат работите понатака. А ако сакаш да знаеш што студирам, може да ти каже @Red John.

Ќе звучам како стара баба, ама не ми е важно...

Само здравје во животот, само здравје и ништо друго.

Се друго паѓа во заборав.

Драга

Секој ден ја гледам по 4-5 пати рекламава на РТЛ. Епик ми е, од од нигде-никаде се појавува овакво нешто на ТВ.

Највеќе мразам кога жена ми ме влечи по неа низ 123456 бутици. Ја чекам десет различни работи да проба, па и ме прашува а ова убаво ли е, ова како ти изгледа, ова боја ќе ми одговaра? А јас вријам и ми се иде пред мене се да убијам. :D

Девојка ми вчера ме праша дали ако сега треба да те посвоиме пак, знаејќи го фактот дека ќе умреш, би одлучил да те посвоиме пак.
Ништо не и вратив.

И да, би се одлучил на истото пак и пак и пак. Because it has a fucking special place in my heart.

Се обидувам со денови да дојдам до closure на целото тоа, се надевам оти ќе успеам.

https://www.youtube.com/watch?v=XaSVkb_XLt4

:)

Драга,

се загрижив прееска за Рики дека го немаше доста време, па на брзина испринтав постери и излегов да лепам низ цел град за што побрзо да го најдеме. Еве го

aaa.png

И се враќам еве после 5 саати трчање низ цел град и лепење, и гледам он веќе си се вратил дома. Ејјј, дури и на Бобан му се јавував да прашам да не е со него, и човекот ете одма се понуди да помогне. Него ај да му се јавам одма, којзнае колку е загрижен човекот...

Драга, неможам да го сварам Крушевово. Убаго градче за да го посетиш на 10тина дена, ама 23 години (нешто помалку) живот, доста е !
Дефинитивно е време за нов предизвик во животот, јас неможам да опстојам овде повеќе.

Драга, ако само уште некој ми ја прати сликава... ја него ќе го бутнам по скали. :sneaky:

Иначе супер сум, фала на прашање. Ја слушнав негде песната talk dirty to me и сеа ми се мота низ глава она: тарарa та тарарара тарарара. :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom