Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг,

Добро, шо му е на овие шо сликаат учебници и кафиња бе? Демек, "еве мамо да не мислиш си ја/го ладам, туку учам" , или да видат пријателите, "eве дружеви, УЧАМ"?! Ко само тие да учат. Ко само Станка да учи за испит анатомија кој и носи 2 кредита (еееј се утепуе од учење да извади 10-ка за 2 кредита кои утре појма неам шо ќе (му)и се!) , или ко само Петко да ќе полага утре сметководство за 4 кредита и сите мора да знаат колку него му е "тешко".

Книгата да ја сликам бе...ни на крај памет не ми дошло. Ама ете имало и такви ебига.

Свежо цеден сок од портокал, малку играње на латино по дома :cool: и спремна сум за учење на последниов испит за годинава.
500 страни за 4 дена, со милиони набројуванки...:unsure: Ако успеам да го положам, ќе и нема крај на среќата.:vozbud:

Последно уредено:
Среќа она на Емка не ми се падна лани кога го полагав, Лаплас, Маплас. Имаше асистентката изглеа богат сексуален живот околу сесијата :D

Драга...

... излагам сеа пак за забот да го средам. Ако не се вратам, да имаш у предвид дека неспособнине по грешка ме убиле, толку се неспособни. Рачунам на тебе да ми го најдеш телото ако ме утепаат. Не се секирај, неспособни се, нема да можат да го скријат ко што треба, лесно ќе го најдеш.

На комшијава некој треба да му објасни дека е испитна сесија и дека не се буши од 7 сабајле, да не пратам некој да ја избуши женаму и тоа старото шо се сончаше ко ретард на тераса. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Му гледа другарка на Ivica^ на кафе.

Д: Имаш Г
И: Што значи тоа?
Д: Ќе јадеш нешто

:pipi:

Туку зошто наминав... Завршија последните подготвувања, сега го чекам финалниот повик и дим да ме њама.
Денес сум посилна и порешителна. Денес сум полна со сила и со неколку научени лекции :) Не жалам за тоа што се случи, туку се радувам. Луѓе доагаат и си заминуваат. И тоа е дел од животот. Наше е да го живееме, затоа што е еден :pipi:

Не, па не е жешко шо.

tumblr_mfqp3kLNjB1qekvhfo1_500.gif

Сан Антонио победија,ми се исполни душата,не пишав затоа што спиев до пред 20 минути.

Ќе бидеш еден ден на „здрава“ исхрана и тоа зошто мораш и цел ден гладен ќе седиш. Никогаш повеќе, фала богу. Којзнае како им е на жртвине на Стеф со здрави еклери и сирутки од коза ли што беа :icon_lol: Убаво си викам јас, пливај си по 10 км и после и цела свиња изеди ја, не се познава.

На ФБ да ме додале во некоја група Вестероси, демек за ГоТ. И гледам некња некое дете пишало, абе оваа книгава, Feast for Crows, прочитав 100 страни, досадна некако а? Досадна синко, досадна. Затоа на твој FB после пишуваш дека епизодиве што искачале која од јака појака. Дејствието од што книга е искочено другарче, од Зоки Поки? Денес не мораш ни да се трудиш да ги демантираш луѓево :facepalm:

И ај нека не врне после на ракомет треба да се оди :coffee:

Ти ебам времето никакво, кога имав за учење сонце пече надвор да ти е милина да излезеш, а не можеш. Сега кога сакам да одам на стадион да се вратам малку во форма во секој момент може да заврне, па не ми се трча на лента ебате не е исто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom