- Член од
- 6 јуни 2014
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 79
Драга Кајгана,
го положив првиот испит успешно. Остануваат уште 6.
Сега си спремам тортичка, празник е за мене, беше навистина тежок испит. Жешко ми е, цел ден пиjам водичка со лимон, но не ми помага. Поздрав, Каjги!
го положив првиот испит успешно. Остануваат уште 6.

Сега си спремам тортичка, празник е за мене, беше навистина тежок испит. Жешко ми е, цел ден пиjам водичка со лимон, но не ми помага. Поздрав, Каjги!

. За жал нема надеж ниту пак иднина за таквата врска да започне камоли да опстане
.
Колку поише се трудиш, толку поголема будала излегуваш.
Па уште ако ти се погодат повеќе автобуски станици... Зини земјо, голтни ме. Ми иде да се симнам и пешки да си идам. 

Вака си мислам дека све ми е точно и крај. 

А он легнува во 12, јас во 5 и тој пак секогаш е поуморен и спие после школо, додема јас сум фреш, сите различни флегми не создал господ еј
. Работава - buns of steel. Можда не сега, али се иде натака. Ако продолжам вака барем поубаво ќе пополнувам панталони и фармерки од сега натаму
поарно кажи не можам да ти кажам,отколку да лажеш дека немаш напишано.. не ме нервира мене тоа што нема да ми каже,туку ме нервира тоа што те гледа во фаца и те лаже дека нема напишано, а на крај ќе видиш дека се има напишано.. јас фала богу не сум отишол на испит за да препишам од некој.. ако немам научено нема ни да идам на испит,али ете си заглавил на нешто и ќе прашеш некој ако знае да ти каже како е.. искрено ваквите личности многу ме нервираат..