Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
го положив првиот испит успешно. Остануваат уште 6. :place:
Сега си спремам тортичка, празник е за мене, беше навистина тежок испит. Жешко ми е, цел ден пиjам водичка со лимон, но не ми помага. Поздрав, Каjги! :)

Кајганче!
Посакувам да ја чувствувам љубовта кон липите како и останатите наместо очите да ми се раскрваруваат, носот непрекинато да ме чеша и да кивам во серии секој пат кога ќе поминам покрај нив :sick:. За жал нема надеж ниту пак иднина за таквата врска да започне камоли да опстане :(.

Последно уредено:
Многу е чуден моментот, кога ќе седнеш у автобус до некој познаник... Сакаш да рчнеш некоја тема, да размениш некои интересни мислења и за инает, не ти текнува ништо. А башка ја ко што сум муле, мулосано... ќутам - ќутам и коа ќе треснам нешто глупо. :facepalm: Колку поише се трудиш, толку поголема будала излегуваш. :pos:Па уште ако ти се погодат повеќе автобуски станици... Зини земјо, голтни ме. Ми иде да се симнам и пешки да си идам. :ROFLMAO:
- Не бе не, уживај. Ми се јавија шлеперите, морам тука да се симнам. :LOL:

Драга, да не испаѓа дека ти се фалам, ама екстерноно партали сум го напраила. :ROFLMAO:
Ма готово, готово... партали, ломои, џврчки сум му извадила. :LOL:

Сакав да си ги проверам прашањата, да видам што сум решила, али зошто да си кварам расположење бе Драга? :D Вака си мислам дека све ми е точно и крај. :pipi:

Чао драга, идам да си средувам тоа фиокине. :rolleyes:
338.gif

После долг период шолјата за гледање на кафе не ми е празна. :rolleyes:

^Уште си гледаш на кафе? Коа ќе ми текне колку многу кафиња пиевме на времето, само за да си гледаме. Па како гледав, леле, леле,све сум и погодуела. :pos:

Ехх уште 2 дена светско, филингот кога со пивце и кикирики, чипс гледатe со цела багра утакмици, и висите по цели денови во кладилници, кафичи или кај некој дома, е тоа е живот, за тоа вреди да се издржи и стегне заби цела година :cool: Ајде комшии и другите комшии секако

Ова ми е последно што го пишувам во врска со школото, ама морам, појако е од мене. Денес одам во школо со мисла дека само 15 минути ќе седиме да се видиме и одеднаш ШОК, доаѓам и ми викат требa портфолија да исфотокопираш, треба да напишеш дати, треба да ги чекаш да ти се потпишат, треба проекти да донесеш, треба да одговараш, и јас фино лепо си сработувам, бев 2 пати до дома и назад, изгубив прекрасни 2 саати од денот чекајќи некој за потпис и мкнејќи се со листови по предмети што не сме ги имале цела година. А тоа тие предмети претрпиемништо и активност планинарење ги имаме секоја година и секоја година исто, не ебат у здрав мозок... И таман дојдов среќен дека се заврши, и го носам проектот ми вика не ми се сфиѓа нешто, дојди со подобар следниот вторник ако сакаш свидетелство да ти дадеме. И ја онака од нервоза си почнав да се смеам, ама Филип не е Филип ако не му се дешават срања :свиркам:

Другар секогаш после школо спие и јас за инат му вртам, и секогаш го будам, некако кејф ми е :X3: А он легнува во 12, јас во 5 и тој пак секогаш е поуморен и спие после школо, додема јас сум фреш, сите различни флегми не создал господ еј

Tri dena eden sifonjer go premestuvame na tri sprata i majka mi sekoj nov den ima nova ideja kade da mu se najde mesto. Ako utre pak mi rece da go premestuvame prvo ke gi ubijam site doma i posle ke go shitnam na buvljak.

Кајги си пијам сок од портокал во двор, многу ми е убаво, башка завршив со испитиве на факултет, милина ми е, од 12ти натаму ќе биде уште поубаво.. :D

Драги

Си поставив цел да се фатам сериозно малце за физички активности, набивање кондиција и малку да удрам на форма кај телово. Највеќе дека ептен последниов период не бев подвижен, па почнав со пешачење, малку бајк-мајк, сега и со Водно, од 7 сабајле до 7 вечерта се напнав, горе-доле, афталтирани, козји патеки, до онаа чешма, до другана, до она брдо, онаа чистинка итн. - Резултати, испод пупак све ме боли. Едвај одам, а не можам ни да седам ко што треба. Заборавив дека ќе има ефект и кај задникот, таму да ти имало мускули кои поим немав дека постоеле претходно :P. Работава - buns of steel. Можда не сега, али се иде натака. Ако продолжам вака барем поубаво ќе пополнувам панталони и фармерки од сега натаму :D

Баталете теретани. Баталете град. Всушност, баталете урбана средина скроз. Испаѓа ако сакате на едно место да ги најдете сите згодни и атлетски момци (и девојки!) тоа ви е Водно, за време на викенд. Нигде на друго место, во толкав број. Ете дополнителна мотивација за сите кои сакаат ем да работат на себе, ем да се мотивираат повеќе (или што знам, плакнат очи?).

Последно уредено:
Се чувствувам како Баерн кога ја освои тројната круна.Стипендија освоена и денеска десетче по германски, сега сум сертифицирана шваба, недоставува уште еден "R" знак да ми истетовираат на лице.Утре уште еден испит и после тоа два месеци ќе се излежавам во кревет како морж на плажа........

-Келнерот: повелете?
- Дечкото:за мене мало макијато.
-Девојката: за мене цеден сок од портокал, и палачинка со мед и ореви..
- Дечкото: се заебават другар со тебе и та кафе сакат!

Драга Кајгана нема нешто што ме нервира повеќе од некој што се прават бубалици и после кога ќе ги прашаш нешто на испит.. да ти кажат не знам како е, немам решено.. а на крај кога ќе видиш се има решено и дошла на испит за да преполага за 10ка..:tapp: поарно кажи не можам да ти кажам,отколку да лажеш дека немаш напишано.. не ме нервира мене тоа што нема да ми каже,туку ме нервира тоа што те гледа во фаца и те лаже дека нема напишано, а на крај ќе видиш дека се има напишано.. јас фала богу не сум отишол на испит за да препишам од некој.. ако немам научено нема ни да идам на испит,али ете си заглавил на нешто и ќе прашеш некој ако знае да ти каже како е.. искрено ваквите личности многу ме нервираат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom