- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.921
Овие што замараат со темите за екстерното тестирање можам да замислам што ќе прават кога ќе имаат испит на факултет. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што барав ? За учење, знам не е проблем, ќе отидам на крај на тромесечие/полугодие/година ќе одговарам на цел матерјал ...ајде 5ка...После ја сум бил крив ? Зошто ја крив ? Кога некој ми дозволува мене да се заебавам со „системот“ ( ова ме прави да звучам како несфатен уметник :/ ), кога некој ми дозволува што сакам да правам и на крај на година да се извадам со тоа што сум го научил матерјалот во недела дена ? Зошто ?! Не се криви децата коа се им е дозволено...еееј, се донесе закон да не смееш не да го удриш, да не смееш од час да го избркаш...
Па после ќе се жалаат дека тешко им било, најнормално дека ќе се жалаат. Кога некој си го научил дека ќе добива „награди“ иако ништо не направил, при најмалиот труд што треба да го покажи ќе се свитка и ќе плачи и писка дека е обезправен.