се свири ли бе на слава, Свадба е голема? помина таа, почна нешто од Мајкл Џексон и сега иде Боб Марли, наредна песна сто посто е Марионка, личи на Јапонка....
Знам дека сега во тренд е да ти се жалат од комарци, ама Кајги верувај ми, позади зграда, одма на елката пред терасата имам едно пиле кое САКАМ ДА ГО ПУКАМ СО БАЗУКА У МОМЕНТОВ. Месец дена не затна уста, абе матер си еба од цвикање, славеј ли е, папагал ли е, кој го знае ама знам дека не прекина да урла, абе не може раат од него да се седи. Ќе ме напне до тој степен што ќе рокнам C4 на елката и ќе ја разнесам, по ганглии ми лази чудесијата.
Кеј,
Пред некое време цура на мои години ми продаваше муда за бубрези и во текот на продажбата ми рече да сум видела на фб тоа и тоа. И јас фино лепо и викам, па јас на фб сум многу ретко, еднаш на две недели. И замисли се дрзна да ми рече "другаркава" леле колку си старомодна. Океј сакаше да се направи фраер пред дечурланата кои и веруваат на нејзините приказни. И замисли јас ја прашав неа, а ти колку книги си прочила во последните две недели? Ми вика, еј јас од кога не сум прочитала книга, уште од лектирите од средно. И јас шо требаше, да и речам, еј ама си глупа, како можеш книги да не читаш, а дремиш на фб по цел ден. Не туку, само фино лепо си се насмеав, не оти сфати шо порака сакав да и пратам. Веќе бесплатно не делам мислења, ставови и совети. Паметни сте, сами носете си заклучоци.
Добро утро, имајте убав ден!
Актерот Гораст Цветковски го има крстено синот Исток. И тоа е кул. Капирам дека секој прав Комита треба својот син да го крсти Запад. Па после може да му вика ЗАПАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Или ко ќе добие температура - женоооо, цел Запад гори!
ај куднт кер лес абоут тудеј...ајм гоинг то мјузик фестивал оу јеа!!! од фетбој слим, ска пе, гогол бордело, ајрон мејден, пиксис...ма има се да видам и точка!!!
Драга Темјаника никогаш, ама никогаш не миј заби ако носиш дуксерка зш бербат ќе се сториш. Само незнам оти од која причина ова ми го кажа?! Добро ма уш ова го немам чуено, ти со дуксерка спиеш? Женска работа ма кајги, секој муабет нивни им е патешествие. На ова време, всушност на било кое време и невреме, дуксерка ма? После мене ќе ми викет несум чинел, будала сум бил, абе златно дете сум јас. Ќе изумев од брзање шо поборзо да ти пишам(кажам), Кај шо фрљила жена камен в бунар, 300 ѓаоли неможет да го истает, е ти сега види.
Не се тупнав за то драга, види шо сум сторил, задоволство ми е големо да сум брада (цтрл + а, десен клик, плеј вит етц... и возиме)
Биди трпеливе, сега ќе знајш за шо се работат, ќе ти турам една слика в сполејр Чао драга, до следното јавување.
Денес последен ден на работа. Типичен совет од Македонец еј остани овде, па таму е скапо и ќе ти фали животот овде.
Не ми е јасно како некои експерти за секоја држава може да ги знаат цените, платите, вкусот на храната кога никогаш немаат излезено од тука или пак балканот?
Е од вакви што мислат дека надвор од пустината е скапо, а платите се мали, не сакаат да ризикуваат ќе постојат фабрики како онаа во Кавадарци. Вечно ќе работат за 200 евра и ќе ги зафркаваат менаџерите што се со IQ под 50.
Само да знаете колку ќе ми фалат предизборните митинзи, кампањи и свирењето со колите и мавањето на знамињата. Гужвите во банките, болниците, државните установи и автобусите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.