Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Живеам во едно забаталено село, размножувам зајаци, кокошки, вардам свињи, правам по 10 тона вино сопствено производство, ама што е поважно од се' многу ми е голем и многу плескам 'роспии. :cool:

^Cover слика на фб со книги како Клокворк оринџ, 1985, тајните на пештерата, Темплум, Или-или, за да се докажувам дека сум поинаков сапиосексуалец а всушност никогаш ги немам допрено и пуштам солза на книги на Николас Спаркс :D

Драга,

Brooke%20Freeman%20Beth%20Allen.jpg

На женЦката од аватарот на @Коњаникот Сабја денес и е роденден. Полни 30 години.
А како вчера да беше кога беше симпатија на сите машки и идол на сите женски низ маало.
Си лета времето, Кајги, лета.

Лета и времето до испитна сесија, па никому ништо. Кај и да е ќе помине и тоа. Па ќе лета времето до следната сесија. И нонстоп така.
Ќе дојде еден ден, ќе се разбудам сабајле и ќе сфатам дека ми отишла младоста. Што да се прави, тоа е животот.

Поздрав, имај убав ден.

Кајгано каков ролат сум си напраил посабајлечки, абе прсти да изедеш. ( доле десно на шанко покрај виното ,мош и да не се гледа на сликата :( )
pretty-green-kitchen-decor.jpg

Кујнатава онака случајно ја сликнав во новиот стан вцентар на градо по кој шо магариНа шетаат а новиот точок надвор ми е, распуштеницана енеја вкупатило на шољата со грејачи.
Ај ви се молам некоја кајгаџика нека дојде на погреб со мене за да не одам саааааааааам.:(
Сега и сликичина од мачина ќе клам кај животнине

Последно уредено:
Драга

Ти текнува на оние луѓе што кога зборат на телефон мора да се движат лево десно низ дома и ко да не смеат да застанат? Епа глеам во една таква сега...и ништо чудно, ако не бев во метро, во гужва и типката веќе 15 мин се бутка од еден до друг крај на вагонот и назад, важно си збори ;)

Драга...

... знам дека кај тебе е забрането цитирање, али не постои никакво правило за самоцитирање.

Драга...

... еве ме и мене, почнав со рутата. Вечерва спиев само 2 саати, од полноќ до 2, пред и после тоа цело време го учев засега дефинитивно најинтересниот матерјал - Римската Империја. Човек еднаш да го прочита ова што го учам, може многу да научи и да сфати. Не сум сигурен како издржувам, али уште се осеќам свеж. Може пошто помеѓу кратките паузи се опуштам со најдобрите песни. Браним од Цар Саша ме убива а сепак е толку ебено добра песнава. Мојата TM. песница од Владо за искреноста исто прави чуда. А за да се зачини све тоа, мора најјаката песна од Ана за Ѓаволот да пројде барем еднаш. Засега доста беа овие 3 за 10 минутна пауза, а сеа бегам да доучам, има 10ка да извадам у среда па што сака нека биде.

- Felicior Augusto, melior Traiano.

Иииииииииииии... добив 10ка! :cool:

The saga continues tonight...

Драга,

Од денес активно почнувам со спремање за сесијава. Активно, дефинитивно.

Друго. Кога некој ќе се смени малце, или малце повеќе, тоа е добро. Многу добро.
Лошо е да не се смениш, да речеме да си останеш со истиот ментален склоп од кога си имал 15 години. Да си живееш со тие розовки очила од тогаш и да немаш поим од реалноста. Таквите луѓе мислам дека можат и до 100 години да догураат. Нема нервози, нема некои амбиции за пак нерви да си кинеш, нема висок крвен притисок и остали срања. Блазе си им, капа им симнувам, али сама ќе се фрлев во Вардар да бев ко нив.

Цитат на денот:

I'm not a concept. Too many guys think I'm a concept or I complete them or I'm going to make them alive, but I'm just a fucked up girl who is looking for my own peace of mind. Don't assign me yours.

Обожавам убави цитати. Едноставно обожавам. Обожавам и филмови со убави цитати и мисли. Собирам слики со цитати или ги чувам копирани во word.

Дури и најчесто, пред да гледам филм, се случува да ги отворам цитатите, да прочитам неколку, па ако ми фатат око, да си го пуштам. Ете, за горе наведениот цитат, случајно видов дека е од филм и сега деновиве планирам да си го гледам.

Знам дека е чудно, ама и јас сум чудна, па никому ништо...:pipi::icon_mrgr:

Ми треба малку бегство од реалноста дефинитивно...

Dear Kajg sea ja sfakam sushtinata na kinderjajceto u komparacija so f - od nadvor ubavo, od vnatre prazno !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom