Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
денес на пазар видов жена под максимално влијание на климакс-ударот .
Боже , сцената беше како од хорор филм . хистерично смеење за некои банални работи зборувани со околните продавачи . седната на стол и ти се смее во фаца додека ти чекаш да те услужат . Фино ни е на нас мажите , море.

^^ Не е чудно Crazy, сите девојки се по цитатите. Еве јас на пример паузирам на сред филмови и си ги пишувам (затоа ретко кој се нафаќа со мене да гледа, а и јас си се смачувам сама на себе, ама јебига, морам така :) )

Многу јака работа е ова со галеријава од десно само не ми се допаѓа што многу мал дел зафаќа, мислам за да комплетно уживаме во оваа уметност треба да се сменат позициите на форумот со галеријата.

Па ова е Галерија Кајгана или што ?

.....?

anigif_enhanced-31385-1399907581-35.gif

учи, учи цела ден не бива нели драга? Секому му е потребен малце одмор. Иначе, ја имам најзабеганата класна у свет, вадам 5 стаклена на писмена, вика ќе ти ставам двојка ако не ми донесеш тетратка (а ја цела година немам купено). Денес морав 3 тетратки да испишувам а утре имам + 2 теста по најомразените предмети. :( Нека ми е со лесно, да ја преживеам уште следната недела па потоа ќе тапкаме цело лето.

Учи, учи, не се доспива. :D

Седнав да учам у 2 ипол, се разбудив у 4 ипол. o_O
После пак седнав у 5, се разбудив пред пола саат. :pos:

Мислам дека пак ако покушам пак да учам, цел ден ќе ми отиде у „учење“. :icon_lol:

А прееска си ја шибнав главата у двокатен, до тоа ќе да е изгледа. :ROFLMAO:

Жална , жална е ситуацијата со младите.

Денес бев сведок на 12-13 годишњак како куба коси оти девојката му раскинала, и немало никогаш да ја заборави и засекогаш ќе му останала во срцето. :facepalm::facepalm::facepalm:

Се сеќавам на таа возраст плачев оти ми рекоа дека дедо мраз не постои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom