Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.А знаејќи у кој град живеам,има можност некој да пројде и да им истури некој рафал,и ете ти после пак беља,ебати децата глупи.
Али је*и га, го изгубив чадорот уште првиот ден у школо, којзнае кај сум го остаила да се суши. И така повеќе немав чадор... до душа имав дома уште неколку, ама што фајте коа и нив ќе ги изгубев.
И убаво си вика песничката, ако не си носиш чадорче, ќе си настинеш. Мислам, кога е у право, стварно е у право. Признавам 
Арно ама, дојде време мојот телефон да треба да го полнам. Па дознав дека и со на сестра ми телефонот сме имале исти пуњачи. Замисли.
Ама баш она во тоа време го полнеше нејзиниот, па не можевме и двете во исто време да го полниме. Логично.
Немав од каде да си поставам аларм, затоа што мобилниот ми беше папсан, од немање на батерија. Требаше на нејзиниот мобилен, али најверојатно се спанџала со дејчко и', па и' беше исклучен, демек важна се праи. Го пуни телефонот, а исклучен? Мислам логка малце... 
Мене тоа сансунзине (интересно ми е така да ги викам) ми се досадни. Шо ќе му праам цело време на мобилниот? Ќе го извртам првиот ден, после ќе ми стане досаден. А да не зборам, која е веројатноста да го скршам.
Мене ми користи само мамичка ако ми ѕвони. Поарно ѕвонче околу врат да ми стаат, него ли со мобилен да идам негде. Башка да се штрекам цело време, ако од прва не го „напипам“ у џеб.
И од сега, само у десен џеб го ставам. И ако не го напипам у десен џеб, значи... ете тоа значи. 

Радосна сум затоа што се испадна како што требаше.. Едно гајле помалку..
Око не склопив...А знам дека и тој не склопил .