Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Да бев припадник на ЛГБТ популацијата, ќе бев многу изиритирана што луѓето со најмногу предрасуди во државава се ставиле на билборди за поддршка на оваа групација. Да ги видиш Лешо, Панчо и Борјан на билборд кој повикува на без предрасуди е како да видиш Мекдоналдс билборд како повикува на апел за зголемување на вегетаријанската свест.

Што е со времево бе???? :confused:

Седам, гледам низ прозор, сончево е. Одам до кујна да си земам нешто за јадење, се враќам за 1 минута, ова истура, небо и земја се спојува. Дај бе па мај месец е :place:

Драга...

Кога ќе ми текне на прекрасно романтичниот момент кога љубовта ми го подарува прстенот а јас возбудено го ставам....ми текнува и на ужасниот лак со ѕвездички што другарка ми ми го нашљака претходниот ден :(

Прибрав алиштата од тераса, на време ги спуштив ролетните.
1012705535_1392782609.jpg
Aj нека заврне асалано, да не испадне дека за џабе се лупнав у врата, брзајќи све да напраам. Не мислам одма да ги враќам назад алиштата. :D

Стварно среќата е во малите нешта. Товараш камион, ветерот ти носи мирис на багрем. Освежување.
Сите велат дека сакаат да им се остварат соништата. Јас не сакам. Јас сонувам кошмари.

@HristijanWR10 си слушнал ама не си дослушал. Оригиналот би бил: 'Дом на час, или да неом' а не 'да ом на час или да не ом'. :D

На пат накај заболекар си велам да јадам или не, и ај одлучив да не јадам и одам таму, седнувам на столот почнува да прави, место пломба ми вели ќе ставам лек, викам океј, али отпосле коа и рече оти 2 саати не треба да јадам, ми дојде да рипнам од столот и да си идам. Ебаго, ртка гладен сум, а уште 1 ипол час. Проклетство... Па и треба да учам

Драга готово, официјално е уште неможам да си поверувам ќе препукнам од среќа...Она чувство кога ги броиш деновите :vozbud::vozbud:...

Еј види шо најдов за твоите дами форумџики чевличиња за сезонава
IMG_415386179632663.jpeg
Ептен Се секси...

Станете бе од pc мамето да ви го ебам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom