Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Меѓу другото, колку и мене лично да ми звучи како најголемо срање медитација и сепеспознание, сите на различен начин си го губиме времето и наоѓаме прилики да си најдеме комфорт у сопствениот труп кој уствари и не е толку сопствен пошто по извесно време го јаде биологија, и така ти викам... немам на кој друг да кажам, уште скен на лична карта ме дели од тоа да аплицирам за стипендија у странство, и можеби се ќе биде добро, а можеби и пак ќе си ебе се мајката, абе еден куп пасибилитис љубави. 
Не носеше чорап на глава како шо си го замислував...али ајде океј е.

,бев праев некој испитувања нели сеа морално било тоа.Епа ок чим нели е морално логички би било да не се наплаќа,бес разлика у која лабараторија идеш?Значи не ми е за 300 денара,иако нели сум невработен,само ајде секако некад ќе мораше да проверим крвна слика.Ама има луѓе што 300 денара им се и те како многу,значи не си играјте играчки со народот мамето ваше,или нека биде бесплатно за сите или мрш у три лепе.Ете така ајт отидов ја пак назад у кревет.
.