Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Замисли во фото натпреварот имам дури и еден глас повеќе од Ацид, абре мора да е од почит.

Драга,

се си мислам оти Вуди Ален никад нема да умре. Или барем ќе го помине Киро Глигоров.

Кајги, уште се соземам, шта речи а не заплакати, само ден помина а веќе имам хинт на депресија и не можам да функционирам како што треба. 19 дена кои никогаш нема да ги заборавам, искуство кое не се пропушта и спомени набилдано да можам уште сеа да си легнам во гробот комотно. Ни Гејм оф Тронс веќе не ми е интересно, ни Баерн - Реал утакмицата шо си ја симнав, ни ништо. Сакам пак. :(

јбг сегде исто а у берово а у индија :pos:

:icon_mrgr:Кој признава, пола му се простува :D :D :D
Се прашувам што е полошо, да си курва, да признаваш дека си курва и да се гордееш со тоа, или да си курва, да не признаваш дека си тоа и пак да го практикуваш ?! :tapp:

Zdravo :-D

denes ni e godisnina. heheheh
edna godina kajgana forumdzija ili forum kajgandzija, kako sakas nareci go. :-D
mnogu brzo mi pomina ovaa godina, ama ako, top mi e. :-D
2 dena ne vrnese ama preeska od pamet me izvadi nevremevo.. kako i da e.
nego sto sakav da kazam hehehe :-D
1 godina tuka a? da be da. ok poz. :-D
nad 3.000 mislenja i nad 5.000 dopagjanja i od toa mozam da zaklucam deka mnogu mislam a i mnogu vi se dopagjam. hihihihihihihi :-D
gleam rakomet.

aj cao :-D

Picture 1559.jpg за сите членови кој не може во живо ова да го видат.Најголемите зданија во Македонија.Синоќа во 19,30ч.

Пред 2 години сум аплицирал за работа во една од нашите ит компании и денес ми враќаат на мејл дека сум бил премногу квалификуван. После две години еј :tapp:
И пишав: Фала ви на одговорот ама моето знаење го признаа странските компании. Штета што немам купена диплома од ФОН. Со среќа во работата на вашата примитивна фирма. :D

Драга...
10308568_10152232478506840_2126830068965326773_n.jpg

ДК
во животот мора барем еднаш да покажиш муда и да бидиш маж, чим луѓе влегуваат во кафези, се борат со диви животни, можам и јас да јадам помфрит со @Red John и со лесно да си поминам

Утре е денот, денот кога ќе се принеси жртвата наречена @Hurin . И конечно светот ќе види сонце. А јас помфрит на гаге.

Не било убаво човек да е опседнат со нешто, бе Кајгано! Ако не умрам до сабота убаво ќе биде.

Драга,

Македонија ако победи на Евровизија се си мислам оти Аце ќе го продадат за да можат да спремаат некоја сала.

Лесен воа факултетов бе 5 бода за книга од 800 денари.You do the math...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom