Tonchie
BATTERY +
Драга Кајгана,
Денес започнува моето последно крстарење од третиот договор. Имам помешани чувства. Беше ОК, ама можеше и поарно. Дизни Фентази не испадна фантастичен за мене. Како и да е се чувствувам спремен за враќање во Македонија на месец-два
Дап, во Македонија се повеќе се чувствувам како гостин. Како и да е, одморот ми е горе-доле испланиран. Туку доста за иднината, да пишам ред-два-триесет за минатиов период 
Трчав неколку трки на Дизни Фентази кру гејмс и конечно во тим триатлон освоив бронза заедно со мојот менаџер Алан и колегата Карлос. Алан пливаше, Карлос возеше точак и јас трчав
Друго... вчера наполнив 31 година. Веќе не сум "thirty, flirty and fabulous", но сеуште сум млад, згоден, неопходен
)) Обично роденденот го кријам како змија нозе така да честитки добив од најдобрата другарка, двете сестри и две бифши девојки, така да не е лошо, има луѓе што ме мислат 
Доста е сеа за сеа, идам под туш и на работа. Се читаме поинтензивно за едно 10 дена
hugz&kissezz
Денес започнува моето последно крстарење од третиот договор. Имам помешани чувства. Беше ОК, ама можеше и поарно. Дизни Фентази не испадна фантастичен за мене. Како и да е се чувствувам спремен за враќање во Македонија на месец-два

Трчав неколку трки на Дизни Фентази кру гејмс и конечно во тим триатлон освоив бронза заедно со мојот менаџер Алан и колегата Карлос. Алан пливаше, Карлос возеше точак и јас трчав

Доста е сеа за сеа, идам под туш и на работа. Се читаме поинтензивно за едно 10 дена

hugz&kissezz