Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Какви времиња дојдоа.
Кока Кола без шеќер, кафе без кофеин, млеко без млечни масти, тутун без никотин, жени без чувства, мажи без 'топки'.
Некој непознат автор

Во вакви кризни времиња како што се сега, сиромаштија, да се немало пари за леб, џимиринки итн.... и Windows XP нема жал, и ние "смртниците" ќе треба да се заборчуваме кај лихвари да земиме компјутер нов. :confused:

Најповеќе од се сакам да читам Автобиографии, а нели имаше и тема за тоа...
Браво за Сунѓерот, си кажа дел од својата Автобиографија, но така беше во тоа време, само ја кажа вистината.

Тетовска приказна 2001
го гледаш сјајот на металните зрна
Воена приказна 2001
прикриени зверки во кожа на срна!
Почит!

Што да прават кога таков ми е денот.

Иначе сеа најдов да се разболам маме му ебам, цела зима не се разболев и ете сеа, тоа е тој малер што ме бие.
Ако го тргнеме на страна ова тогаш убав ми е периодов, фалат уште ситници да се поклопат ама ќе биде и тоа и после пиќиме брат :D

Драга

Вечер се спие вака :)
edy6egap.jpg

Драга,

Си купив нова книга. Една, парите ко многу битен ресурс, си ги чував за фармерки. Си купив и фармерки, за помалце пари од тоа што мислев, и за број помали од тоа што мислев дека сум. :vozbud:
Ни на "Те сакам" вака женско не се возбудува, али ајде. :D

@Anon , Мајмунот е баниран, ќути веќе нема да го читаме со тренинзи и калории да замара детето. :D
Да не сакаш да му пренесам гушка, бакнеж, топли поздрави?

Многу ми се чудни луѓево во последно време, на секоја слика во описот им стои #selfie. Пред тоа имале милион такви слики, ама јебига никој не знаеше дека тоа се вика селфи пред Елен да ја направи познатата фотографија, па сега масовно го користат.

Драга...

... не знам како ќе легнам да спијам кога утре може да биде најбитниот ден у мојот живот. Заеби свадби, пораѓања, крштенки, пензија, Бобан Рајович...утре е тоа за кое живеам. Ако се оствари... леле мајко.

Nope, дефинитивно нема да заспијам вечерва. Hm... what to do, what to do... ај ќе пробам да потролам негде :D

А утре... ќе бидам многу среќен или многу напизден, а може и нерешен.

Uspana sum :-D
&9:mad:4 & 3"(9 8@/ #/3#3; 3
Hehehehehe zagataki sum celata hahahahaha :-D
Niso ne sum ucela :-D
Mn zboram samo, niso ne ucam.
Aj cao :-D

Не е фер. После 100 години се наканивме да јадеме крофни од Хром. И нормално, затворено беше.:place::place::place::place::place:(n)(n)(n)(n)(n) Не ми е судено значи да ги пробам и тоа е. Затоа после на враќање си купив баничка од месо и јогурт од Ла Делишс.:pipi: Ако се дебелеам, барем нека биде со стил и мерачки.:cool: Плус ја замарав @Ilumious по пат, и кажував која улица ја поминуваме, ама не ми врати ништо, си вика, кај се запустив да почнам муабет со оваа...:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Денес денов беше БОНБОНА!:pipi:Живеам за вакви шарени, весели и насмеани денови.:love:

Плус пак го гледав Gone with the wind. Се заљубив повторно.:love: Кларк Гејбл, каков шизик е тоа...:pipi:Прекрасно суштество.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom