Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Утре демек е крајот на светот па да пишам нешто у случај да е стварно, оти ја знаеме приказната со овчарот и волкот коа идел. До сите тие на кои ве имам шлакнато со казнени, банирано од тема, форум, галерија на времето, ве имам нервирано, лазено по нерви, спамано по профили, шо и да е - убаво ви направив, луѓе станавте.

Ајде ќе се видиме во некој од круговите. :cool:

Што бе крај на свет ? Челзи кога бранеше ЛШ дури и билборди имаше низ цел свет за армагедон и ништо не се деси, сега кога Баерн ќе брани ЛШ ќе умираме ? Ма нема шанса. Live on.

Не е бе дечки крај на светот. Иван Исцелител сите ќе не спаси. :love::love:

1185349_418970904905033_894387491_n.jpg

See? :cool:

Од утре ќе бидам редовен на факултет... се надевам

Драга,
Си го наместив тачпадот од лаптопот и сеа можам да си скролам и со еден прст, и со два, дури и со три.
Еве пола саат си играм оти ми е интересно.
Нема посреќен.
Чао!

Драга,
Денов неможеше поубав! И се погодило и почеток на пролет, па сакам да мислам дека цела пролет ќе биде таква :pipi:
Дури и адвокатот пиша!!! Фала богу!
И faith in humanity restored in real life е најбоље. Така да си знаеш!
Си го обожавам животов значи.
А сега, добра ноќ.

#tbt #throwbackfriday На денешен ден пред точно 8 години на хуманитарна распродажба во моето основно школо за 300 денари ја продадов мојата рентген снимка од коленото #charity #humanity #motherTeresa

Драга,

Како може бе, т.н. изградена личност од 20+ години да не знае една уплатница да пополни? Па што к*р бараш у банка тогаш бе? Прати ја мамичка да ти уплати што треба. *

Инаку, убав ден. Конечно почна мојот омилен период од годината. Мислам на пролетта, не на колоквиумската недела, да се разбереме.
Април по се изгледа ќе биде напорен месец. Штета. Баш сакав да си посветам некое време себеси, да избегам некаде подалеку од цивилизација и неколку дена да се релаксирам и да уживам во сопственото присуство.

П.С: Морам овде да кажам, пошто не ме слушаат irl: Врска меѓу професор и студентка НЕ е добра идеја. Значи не е. Иако звучи интересно и возбудливо и иако сите некогаш сме фантазирале за нешто слично. **

*Дневна доза хејтеризам, да ми тргне денот
**Дневна доза солење памет, чисто да си ја олеснам душата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom