Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Шо е ова видеа споделуваат тука со само реченица-две... Туку заеби, изгледа ја сум од праисториските денови, туку да ти се пофалам нешо, имам најбоља фотка со Доналд Дак или Пајо Паторот како што е преведено неговото име на македонски. Оваа ноќ напраив и фотка сам со Доналд, ама Ли ги сјеба прилагодувањата на блицот така да нишо од тие фотки, туку да не должам...

Колку треба да си злобен да се потсмеваш со нешто кое знаеш дека му е болна пречка на некого и не може против тоа.
Кајги, јас сум опкружена со злобни луѓе и 2-3 се оние што ми вредат во животот. Се останато е маска.
Имаше период кога не можев да се опоравам и не недели, туку месеци затворена плачев дома.
Сето тоа е минато, кога ќе сфатам дека само една личност е вредна за тоа.
Меѓутоа знам дека истата никогаш не би направила да страдам, ниту пак би дозволила другите да ме повредат.
За таквите вреди да се бориш, малку се на број, ама вредат. И никогаш во животот не сум чувствувала омраза, само моментален (периодичен) гнев и бес.
Вчера за првпат замразив личност. Од дното на душава ја замразив кајги и ќе направам се што е во моја можност никогаш повеќе да не слушнам за неа. И не ми е жал за тоа, воопшто...

шубо се успав од по сабајле да ти ебам денот :cautious:

Од 1 до10 колку треба да си морон да поверуваш дека гробот на Цане наш се наоѓа во Свети Николско?
Патем кога не се направени никакви истражувачки ископувања, анализирани предмети најдени "in situ“ позиција, туку само така површно лупнато „рекогносцирање“.
Ја не знам шта се дешава
Ово је пут без повратка..

D

Сонував како палам автобус.. Its a burning desire, water is needed...

Драга Кајгана
Си терам јас сабајлето натенане по тротоар со полузатворено око и се си беше во најдобар ред се додека не видов лав во еден од дворовите, абе си се прашувам самиот себеси абе од кога луѓево почнаја лавој по двор да чувет? Абе драга ме истаде од памет чути аман шо беше од бетон иначе кој ќе праеше спринтој по сокаци од сабајле?

и јас дојдов да пишам за ова селфи Мацедониа хахахахаааааа ќе ме избркаат од работа каде бе со овие фори популистички и евтини џоа на битпазар купени :pos: :facepalm:

Драа Џвркло : )

Онија што кењаф за кењатори од фејсбук и тфитер су поголеми кењатори од њима.

Ок драга или сите се ненормални или јас не сум од оваа планета :D:D:D. Ај драга просветлиме, шо им е тоа селфимацедонија:confused:?

#селфиИнМацедонија Драга

sm_zpsdb5e46e2.jpg

Кај беше овој талент досега скриен или како јас не сум го приметил ова талент од дете досеа :eek:

ајде царе чекаме уште со нетрпение :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom