Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Колку е грд денов. Се уморив, а ништо посебно не правев. :unsure: А времево е мерачко до крај...
Али џабе сонце, џабе се, кога ќе те наполнат со негативна енергија...:sick:

Чао Кајгана.

Мило ми беше.

Ќе си починам јас.

Од тровање.

Од чокобананки.

Шеќерен удар.

Не знаев дека уживам во дневна светлина.

Пун сум. :)

сите ми се чудат кога ќе им кажам дека не јадам сладолед. Не дека ми е грдо, можам да јадам, ама никогаш не би отишла во продавница специјално за тоа. :rolleyes: ниту па ми текнало сама да си купам некогаш.

и сеа доаѓам дома и во фрижидер гледам цело пакетче. Баба ми го свлекла којзнае од каде. За ручек направиле боранија а знаат дека САМО тоа не јадам.

И сеа ќе си вечерам сладолед, јебига и така сум мањак у килограми.

Драга виртуелна пријателке,

Си ја гледала епизодата од Twilight Zone кога затвореник е оставен сам на астероид 5 000 000 км далеку од Земјата?
Исто се осеќам.

Numerical Methods :cenzura:
xVyoSl.jpg

Неможам веќе , цел ден се смејам како луд , конечно после 11 години ќе ги гледаме пак. :vozbud:

СО ДУША ЧЕКАМ ПЕТОК.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Yeah. Good thinking. :pos::pos::pos::pos::pos:

Ко веќе утре ќе бувнам ко круша на колоквиум, барем донеси ми еден ваков
да го гледам легната во кревет, дури го дувам носот од мајцава "доба'р игрaaач" и во меѓувреме барем три пати ќе си го испцујам животов шо се запишав на економски.

Драга,
Жими сВе, да ме оставиш да спијам, цел живот ќе го преспијам. Што е таа болест и како да се излечам? Нејќу да сум таква.
Адвокатите пак излажаа мамето :mad:
Денес бизи деј за мене, ама мој проблем, што остаив се` за денес. Утре бар ќе излезам малку ќе се прошетам. Збудалев.
Дај септември нека дојде побрзо. Едвај чекам. Тогаш животот може да почне :love:

По малце ми е безвеза кога ќе седам со некој пар и ќе почнат да ми држат лекции за суштината на врските, за довербата, за неверствата, за предностите и мааните, за љубовта и пеперутките...
И кога ќе земат да ми кажуваат проблеми, па уште кажи кој е крив, нели сум јас во право, па не ми обрнува доволно внимание, нели се познава, ме понижува, ме потценува, другарите му се побитни од мене, го лајкнала некоја на фб, не ставил статус дека сме заедно, не докажува дека ме сака...
Па и кога ќе видам солзи... И онака еј јас да си одам, имам работа нешто.
- Не бе седи леле па нас срам да ни е со глупости те замараме. (ова најчесто кутриот дечко)
И таман пак седнеш онака срамежливо во двоумење и пак од ново:
- Ама жити се нели сум во право, ај стави се ти на мое место тебе да не ти стави срце на ѕид бла бла бла бла бла бла бла бла ....

:unsure::unsure:

Последно уредено:
Кајг, been a while eh?
Дојдов да испукам нешто онака, напорен ден денес, спасена матична плоча и 2000 за безвезе сервис од апашите во АМЦ. Мислам за пукнат контакт... 2000 денари за поправка, то ти е, не знам шо да кажам, претеризам.
Друго нешо ептен сонце деновиве, а знаеш дека мразам сонце... Мразам кога ми свети, а ја спијам. Мразам кога е претопло. Ама пак, убав ден си е убав ден.

Хах, лепша половина ми вика: еј, закачив вирус... не можам да го уклучам компјутерот, i feel like i had unprotected sex with a torrent...
and i'm like: Cheating bitch :D that's why you should use linux...

A и ми стигнаа упаљачите шо си ги порачав од нет, колку пари толку музика јбг... зипото ионака оди на поклон кај мајка ми деновиве... Ќе си порачам ново за мене, едно црно, пошо ронсоните не можам да ги поправам.

и од денес, не се замарам за бивши битни фаци во мојот живот кој полека но сигурно ме туркале кон самоуништување... пробав да ги исправам работите кои јас не ги скршив, стварно се обидов. И пак ми покажуваат дека грешам. не, готово е

Драга,

сакам некоја девојка у секси долен веш да ми игра на песнава додека јас седам на кожна фотеља нашмркан до даска, пијам виски и пушам пура испратена директно од Фидел Кастро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom