Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
5 ебачишта праат муабет навечер у 10 саат крај лулашки таму кај вили,и на минување ги слушам "пер глупо е да бакнуваш женско на врат бе,не иде у обзир такво нешто"

:pos:

А бев и на кино пред некој ден,добро преспав убави столчиња имаше у киното :icon_lol:

Луѓе со кои сум немал ниту ред муабет одеднаш ми бараат да им дадам телефонски број оти ме имале на список на неопределени гласачи. Да ви ја ебам партијата и вас да ве ебам. Ме изреволтира тоа што паѓам на дневен ред во локален штаб на мизерни партиски полтрони. Цела населба ми се партизира, отворија и нов штаб! Човек да не може слободно да диши. Лани на врата во 11 навечер ми ѕвонат група луѓе да ме прашаат за кого ќе гласам. Каде бе со тој памет гревови едни? :(

modern-family-quotes-tumblr-21.gif

Prvoto poluvreme go usrav.. sea ideme na vtoroto da se vadime.. ova ko liverpool u 2005ta Istanbul ..

Мори Кајгано,
Толку простотилук во еден ден никогаш не сум сретнала. Не ми е јасно само дали луѓево околу мене понекогаш стискаат пауза на филмот во кој живеат за бар за момент да се соочат со реалноста? Дали стварно е можно да се толку ограничени и плитки? Не ми пречат мене глупи луѓе. Ми пречат глупи луѓе кои мислат дека се попаметни од сите други. И што е најлошо, веќе не успевам да ги игнорирам пошто сум приморана секојдневно да ги гледам и слушам.

Друго... Сум кажала многу пати, ќе кажам и сега: Мразам дволичност, мразам лицемерие и валкани игри. И мразам кога некој се обидува да ме вовлече во истите. Каков муабет да направиш со особа која во неколку наврати си ја слушнал како ги озборува своите блиски? Како да имаш доверба во неа кога ти има кажано милион тајни кои и ги довериле? Зашто при цел здрав памет би кажала што било на таква особа, кога знам дека е способна зборовите да ми ги изврти до тој степен што и сама нема да знам што точно сум кажала?
Фала богу, во последно време не сум многу дружељубива, а луѓето почнаа тоа да го приметуваат и да ме оставаат на раат. Конечно имам време за себе.

Трето... мислам дека ќе почнам да учам да плетам.

Ете ти малку негативна енергија од мене.
Лека ноќ.

Секогаш ми биле интересни ситуациите кај што на мобилен ти се јавуе некој од средно со кој си праел муабет ради реда и со кој не си се видел којзнае од кога и ти бара нешто.

Седам на работа и го глеам торпедирањето што Ливерпул му го напраи на Арсенал и ми звони мобилен и кревам...
Тој:Еј брат шо праиш?
Јас: Еве бе на работа,ти?
Тој:Еј супер, абе а Арсенал колку е да ја сврти у живо?
Јас: 18 е квотата
Тој: Абе ај пушти ми ја за 100тче па ќе се видиме деновиве
Јас: Абе а кој е на телефон уствари?
Тој: Ејјј да ти еам абе *вметни име* е, си ме забораил ...
Јас: Абе 3-0 е :D
Тој: Аииии епа ај ќе се видиме..

Сум станал ко Буцио бе :D ај гитла

Драга,
пренеси и на Зоза по еден пост да ти пишува во минута, пошто многу непослушен станува серверот.

Здраво Кајгана, јас сум Реклес некојси, мило ми е шо се запознавме.
Малце ми е срам да пишувам вака, првпат ми е овде на темава да ти се обратам, ама да знајш дека е интересна идеава со тебе да си пишам маки и други работи. Уште се навикнувам на форумов, одамна си го читам, уште помалце пишувам ама ради сплет на околности, одвикнување од едни хобија на нет, навикнување на други, во случајов ти, полека но сигурно ќе ти се засвиѓам.
Сеа немам нишо шо да ти пишам посебно, од утре ми почнуе факс, ама не идам пошто сум шизик, ќе идам од среда/четвртко, зошто да не.
И да, Арсенал изгуби 5-1, срце на место.:D

Драга,

дали само јас сакам да научам цела книга за еден ден или така ми се чини?

иначе не сум добар се осеќам како робот. :(

Ми се јаде компот од сливи.
Таков каков што се јаде за Бадник, топол.
И крофни полнети со ванила.
И музика во позадина, некоја релаксирачка за убав почеток на денот.
Ми се оди некаде на планина. Да уживам во сонцето.
Да почуствувувам повторно чист воздух.
И така.
Назад во реалноста.
Се радувам на успесите на македонските тимови во ракомет.
За тоа се живее. Доста беа падови.
Време е да се освои нешто во некое натпреварување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom