Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Имињата ви се ко тие сонцињата со сокчето на одмор. :pos:
Ја неам испитна сесија.....нееее....:pos:

Здраво Драга Кајгана !
Конечно после долго гостување на форумов станав член :) и сега ми текна дека баш сум го погодила и датумов на празник да се зачленам :pipi:

Драга
на раб на нервен слом сум стигнат ко што е тргнато, знаеш ли колку е заебано кога имаш прилика да избираш помеѓу две работни места. Првото ми нуди да се зближам со многу моќен играч во мојата струка, но има змија во џебот и пари малку послабо. Другото место е неговиот најголем конкурент, човек кој ми понуди понуда со многууууууу пари за нашава држава, но ќе го јадам стапот од првиот од кој што уште 2 години зависам и тоа многу. Полудев драга, преку се ми е дојдено од нервози, од неспиени ноќи и мислење двете страни на вагата да ги донесам во рамнотежа, да работам со првиот али да земам барем 70% од парите кои ги нуди вториов, или да си работам со вториов али овај првиот да не ми наштети :notworthy:
Едвај чекам иначе да дојди утрешниот ден, знае некој зошто :) , го чекав денешниот али ете не секогаш излегува како што е планирана работата ;)

1689406_616646201741749_1058602082_n.jpg

that`s the spirit (y)

Утре,како бре утре,после нашколо треба да одам,уште не сум заспал..се упропастивме од воа компјутериве

Членовиве твои мислат дека со газија, бадеми и лимон рак ќе излечат а тоа денес среќен треба да си хемотерапијата ако воопшто делува :notworthy: Каде се гомнава од радиодифузија и МВР да забранат баби Ради и исцелители Ивани...........

Размислувам да си купам плејстејшн...........само нз дома како да му кажам одоколу.

Изгледа че треба да вртам околу кујча и да се црекам : Че си купам плејстејшн!!!!!!! Че си купам плејстејшн!!!!

Во прилог на коментарoт на Ilumious да кажам дека форумските вехабии веќе одамна го пронајдоа лекот за рак. Лекот против рак не е газија, не се бадеми, не е ниту лимон. Лекот за рак е црното семе.

Ashifa roghan e kalonji (масло од Црно семе), бидејќи како што Пратеникот Мухаммед, нека е Божјиот мир над него, ни го пренесе значењето на кalonji како лек за сите болести освен смртта. Најпрвин да ја видиме хранливата вредноста на кalonji.
Хранливата вредност (кalonji – масло од Црно семе):
Протеини 208 mg/g

Тијамин 15 mg/g
Рибофлавин 1 mg/g
Пиридоксин 5 mg/g
Нијацин 57 mg/g
Фолацин 610 mg/g
Калциум 1,859 mg/g
Железо 105 mg/g
Бакар 18 mg/g
Цинк 60 mg/g
Фосфор 5,265 mg/g
И денес во многу западно европски земји направени се повеќе студии и истражувања. Тие докажуваат дека маслото Nigela Sativa е природна материја со богата прехранбмена вредност, минерали, амино киселини, со голема способност за подржување на системот за имунитет како и лекување на многу болести. Луѓето запомнија дека Црното семе има лек за сите болести, но заборавија дека мораат постојано да го употребуваат. Денес, современите научни истражувања го потврдија она што Пратеникот Мухаммед го рекол пред 14 века, дека црното семе е златен рудник на здравје. Денешните сознанија тврдат дека Црното семе може да излекува и фатални болести, како што се РАКОТ И СИДАТА.

Чуството кога некој сам ќе се поканит да дојт накафе:rolleyes:
Среќа ме начекаа во добро расположение.

Повеќе на никој нема да му верувам, посебно не на личност што не ја знам во живо.
Не треба да му веруваш на секоја будала на фб, бидејќи никогаш не знаеш што се крие зад мониторот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom