S
StormRage
Гостин
Кајг, мамурен пост овој пат. Не пијам веќе, барем следниве 2-3 дена. И денес по навика, како секој мамурен ден, си седам дома, 4 ѕида, мирно музиче и тоа. Размислувам шо се дешава околу мене, а посебно со мене. Има некои луѓе кои никако да ги извадам од главава. Се дружат со моите демони во главава, очигледно им е забавно. Иако не знам кој кого ќе го убие попрво. Празно е наоколу кајг, ноќта е глува, а луѓето се слепи. Слепи да го видат и тоа што долго време им е пред очи. Слепи да видам и сфатат некои работи, дека не работи сето така, перфекционизмот знае да убие и не оди по планираното. Не, уствари никогаш не оди по планираното... Гадна работа, се е расипано наоколу, секој гледа колку да те удри. А и ти самиот се наоѓаш во таква ситуација, разликата е кој има грижа на совест, а кој не, или барем полесно ја пребродува.
Не е добро нешто, а многу работи не се во ред... со мене... и со се останато околу мене.
Ама како што реков, ноќта е глува... викај колку сакаш, нема да те чуе...
п.с. this guy had a point... he always does...
We've rediscovered the long lost art of dying
Only the lonely resent angels for flying
Twisted, living off each other's sickness like parasites
This is paradise
Не е добро нешто, а многу работи не се во ред... со мене... и со се останато околу мене.
Ама како што реков, ноќта е глува... викај колку сакаш, нема да те чуе...
п.с. this guy had a point... he always does...
We've rediscovered the long lost art of dying
Only the lonely resent angels for flying
Twisted, living off each other's sickness like parasites
This is paradise
искрено кајги понекојпат си мислам дека треба да посетам психолог ама знаш, стах ме... се плашам од самиот себе... само едно ке ти кажам за крај: се тава шо осеќам е неподносливо... не можам повеќе... ако не успеам (а и са како са не ќе можам) да започнам нов почеток ке стигнам на точка да се самоуништам психички самиот себе... не можам повеќе!!!