S
StormRage
Гостин
Кајг, мамурен пост овој пат. Не пијам веќе, барем следниве 2-3 дена. И денес по навика, како секој мамурен ден, си седам дома, 4 ѕида, мирно музиче и тоа. Размислувам шо се дешава околу мене, а посебно со мене. Има некои луѓе кои никако да ги извадам од главава. Се дружат со моите демони во главава, очигледно им е забавно. Иако не знам кој кого ќе го убие попрво. Празно е наоколу кајг, ноќта е глува, а луѓето се слепи. Слепи да го видат и тоа што долго време им е пред очи. Слепи да видам и сфатат некои работи, дека не работи сето така, перфекционизмот знае да убие и не оди по планираното. Не, уствари никогаш не оди по планираното... Гадна работа, се е расипано наоколу, секој гледа колку да те удри. А и ти самиот се наоѓаш во таква ситуација, разликата е кој има грижа на совест, а кој не, или барем полесно ја пребродува.
Не е добро нешто, а многу работи не се во ред... со мене... и со се останато околу мене.
Ама како што реков, ноќта е глува... викај колку сакаш, нема да те чуе...
п.с. this guy had a point... he always does...
We've rediscovered the long lost art of dying
Only the lonely resent angels for flying
Twisted, living off each other's sickness like parasites
This is paradise
Не е добро нешто, а многу работи не се во ред... со мене... и со се останато околу мене.
Ама како што реков, ноќта е глува... викај колку сакаш, нема да те чуе...
п.с. this guy had a point... he always does...
We've rediscovered the long lost art of dying
Only the lonely resent angels for flying
Twisted, living off each other's sickness like parasites
This is paradise