Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано...честита Кинеска нова година, најубава нека ти биде.

Се сеќавам во Театарска работилница кога Трпче (Итар Пејо во новите приказни) ја држеше деца бевме тој поезија читаше чај вареше а ние пива локавме на 16 години :icon_lol:, имаше костенчина печеше на тоа шпорето на дрва и по денар едно беше ама ние му крадевме не му плаќавме :icon_lol:. После представа на маса до нас седеше Љубиша Георгиевски и вино пијаше. И то...

Вечерва има окрш да биде.

Ми ебаваат матер. Ама барем има смеа и нема толку глумење колку што мислев дека ќе има. Шогиебам им кажуам директно. Си признаваат повеќето.
10 јуни, каде си?

dmquls.jpg

Лани на Пелистер. Кога више ке дојде пролет/лето. :love:

Драга Кајгана
Денеска сретнав еден лик шо те напвит максимално. Ама значит овај ти е, како да ти речам, во галактички размери можит и малце поќе. Е сега мојш да си замислиш а ? Недај Боже да го сретниш, те растурат одма.
Биди ми поздравена и останими со здравје.

Tolku sum maler sto i crna macka bega od patot koa ke me vide....de bolna de nesto se me boli na kraj zavrsiv so zatvoreno oko i sea sum polu korava so ovoj zavojot :( strasno....

Денеска бев на гости кај баба ми и дедо ми, да ги видам што како се. И значи од тие турските серии преку глава веќе. Кај и да идеш тема на разговор се. :facepalm: Бабичка почна да ми раскажува дел од некоја серија и откако започна да ми раскажува, одеднаш престана и ме прашува, го гледаш нели? Не бабичке, не го гледам, сум ти кажувал дека не ги гледам тие серии. Но, пак продолжи да раскажува. Па и како убаво раскажува и со какво задоволство го раскажува, како да станува збор за некоја убава и вистинска случка од минатото. И дедо ми сиротиот и тој почнал да ги гледа сериите покрај баба ми. Порано барем кога идев ееее кога си се размуабетевме на тема фудбал - Бундеслига. Хамбург ги симпатизираше. :D А сега ништо, веќе не гледа фудбал. :notworthy: Еее како мал одев често кај него да ги гледаме заедно фудбалските натпревари. Ми беше мерак со него да гледам. Па и кога почнеше гласно да вика за време на фудбалски натпревар и да покажува нервози поради слаба игра на одреден тим или играч, мераци. :D

Битно е да се живи и здрави уште многу години. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom