Кајгич... Ептен сум изнервиран деновиве...
Првата причина за нервоза е...
Што постојат луѓе што се мешаат во моите приватни работи. Најмногу се нервирам кога некој гледа само да дознае нешто повеќе за тебе, и потоа само те потпрашуваат глупави работи, за кои сметам дека не треба да дадам одговор... И замислете таа личност ме праша нешто што сметам дека е само моја лична работа, пред толпа луѓе. Па добро де мајкому стара, одете у три си лепе пичке материне, како да немате попаметна работа па ќе ме прашувате се и сешто. Знам дека сте ми помогнале во минатото, и сум ви благодарен за тоа, ама луѓе, па имајте малце усул...
Втората причина за нервоза е...
Што не ме вработија кај што аплицирав, иако ме примија, го положив обучувањето нивно, и ми ставија до знаење дека ќе ме примат за некое време... И сега дознавам дека не ме вработуваат... и тоа се заради еден курназ таму во шефовите кој по се изгледа набрзо ќе го наградат и ќе добие повисока функција во фирмата. Еј, еден кур човек е типот, па уште им се дига таму на вработените. Вчера од вработените таму дознав дека по СМС им праќал пораки со пцовки демек незнаеле да работат, дека му се јавувале за секакви ситници итн... ама види што е проблемот сега. Во Чаир кога дошол да му нареди нешто на вработен Албанец, овој го одбил, му рекол дека не го ебе 2%, и курназов со свиткана опашка се зартел и си заминал. Абе да ми излезе пред очи, абе ќе го согазам, и така е метро и желба за растење, па никому ништо.... ќе се спаси светов од уште една будала.
Не дека ми беа потребни пари во моментов, фала богу дал горниот, не се жалам, ама сакав да заработам нешто за мене, да имам за во иднина ако ми притребаат пари, да не се гребам од моиве дома, срамота е веќе. Ама ете заради еден куртон, пак ќе мора да барам работа :/
Колку е малце потребно некои да ти го сјебат денот, чудо едно. Се да им ебам