Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгиии моја мила. Се извинувам што те запоставив. не ветувам дека тоа ќе се оправи во блиска иднина. СТАНАВ МАМА! :vozbud: Нема нешто поубаво на планетава од тоа мало гомце што ти ќе си го родиш. :love: Сега сум на интензивен курс на успаванки и детски песнички :) као демек разбира малово, па да му пеам :)

драга,

сакав да пратам еден поздрав до типките карши мене во воз, што ме анализираа и оговараа на лице место, пред мене...
зошто се малите гради подобри од огромните...како вашите:
- можеш слободно навечер да си легнеш на стомак без да добиеш чувство дека си го смачкала кученцето по грешка
-можеш на плажа слободно да си ги сончаш без да предузвикуваш перверзни манијачки мисли
-можеш слободно да збориш со машко иако имаш деколте до пупак,
- не ти сметаат при гушкање
- не летаат на сите страни при трчање
- нема да свиснат како огромните
- времето што вие го поминувате да си купите прслук што ќе ви одговара, јас го уживам во маичка без прслук, зашто јас можам и така

поздрав!

Кајгич... Ептен сум изнервиран деновиве... :place:

Првата причина за нервоза е...
Што постојат луѓе што се мешаат во моите приватни работи. Најмногу се нервирам кога некој гледа само да дознае нешто повеќе за тебе, и потоа само те потпрашуваат глупави работи, за кои сметам дека не треба да дадам одговор... И замислете таа личност ме праша нешто што сметам дека е само моја лична работа, пред толпа луѓе. Па добро де мајкому стара, одете у три си лепе пичке материне, како да немате попаметна работа па ќе ме прашувате се и сешто. Знам дека сте ми помогнале во минатото, и сум ви благодарен за тоа, ама луѓе, па имајте малце усул...:(

Втората причина за нервоза е...
Што не ме вработија кај што аплицирав, иако ме примија, го положив обучувањето нивно, и ми ставија до знаење дека ќе ме примат за некое време... И сега дознавам дека не ме вработуваат... и тоа се заради еден курназ таму во шефовите кој по се изгледа набрзо ќе го наградат и ќе добие повисока функција во фирмата. Еј, еден кур човек е типот, па уште им се дига таму на вработените. Вчера од вработените таму дознав дека по СМС им праќал пораки со пцовки демек незнаеле да работат, дека му се јавувале за секакви ситници итн... ама види што е проблемот сега. Во Чаир кога дошол да му нареди нешто на вработен Албанец, овој го одбил, му рекол дека не го ебе 2%, и курназов со свиткана опашка се зартел и си заминал. Абе да ми излезе пред очи, абе ќе го согазам, и така е метро и желба за растење, па никому ништо.... ќе се спаси светов од уште една будала.
Не дека ми беа потребни пари во моментов, фала богу дал горниот, не се жалам, ама сакав да заработам нешто за мене, да имам за во иднина ако ми притребаат пари, да не се гребам од моиве дома, срамота е веќе. Ама ете заради еден куртон, пак ќе мора да барам работа :/

Колку е малце потребно некои да ти го сјебат денот, чудо едно. Се да им ебам

Драга Кајгана!
Кога фаци ќе ми го кажат ова: "Те гледам многу мислиш, многу се замараш и анализираш. Остај тоа што си го читал на интернет, верувај ми, имам повеќе искуство од тебе. Менталните болести се резултат на нашата потреба да глумиме жртви, надмини се себеси. Работите во животот се едноставни, не треба многу да трошиш време на мислење и анализирање на стварите, живеј со полн ек. "...зошто добивам несопирлив нагон да ги усмртам и дали е тоа еутаназија? :(

Јеееееееееееееееееееееееееее :D

п.с пошто те немаше, сега кога стегам на ,,Што е ново" на сите теми пишува вчера и некој рандом час и рандом член кој коментирал. За момент се почувствував ко да сум единствениот преживеан после апокалипса, плус со интернет и форум на него, како да времето застанало за сите вчера, абе ко да умреле сите вчера освен јас :P
И Вил Смит се прифајча од I am a legend, ама ко ми текна дека тој имаше куче, а јас немам, се премислив, останувам на сценариото со апокалипсата.

Се мислам дали да стојам на врата да ги чекам членовите кои сега еден по еден ќе се приклучат или да си легнам да спијам на раат сега откако ти се врати!?

Драга You're Back :гик: :love:

guy-pucker-main_0.jpg

Ајде добра ноќ сеа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom