Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Поздрав Македонијо учмајана:cenzura:

Драгаа

rain.jpeg

:love::love::love::love:

Драга Кајгана,
Сум сонувал дека сме играле ракомет со Данска и било нерешено :pos:

Драга кајгана,може ли да им пренесете на алфа дека филмов што го даваат има многу глупи ефекти.

Фала му на оној што го создаде Goodreads. Во последно време често забегувам таму. Ова контаминирано опкружување не се поднесува, демотивира, главоболка прави. Ми се повраќа од колумнисти, експерти, статуси, твитови. ЕКВ имаат една песна се вика „Tonemo.“ Ние не тонеме, ние дното го пробиваме.

Драга,

Мамурен сум денеска. Морав да се свестам прво од вчера, па за да можам да ги споделам со тебе овие доживувања од вчерашната забава. Од каде да почнам? Да речиме дека ќе започнам од воведот, односно од тоа дека мој другар кој го запознав пред неполни 2 недели, вчера славеше роденден и направи домашна приватна забава нешто слично на оној познат филм Project X. Незнаев дека е толку луд. Поканети беа премногу луѓе и цела куќа беше наменета за таа забава. Другарот дури викнал иодличен градски DJ кој ни ја направи уште позабавна вечерта. Трештеше цела куќа и цело маалоод транст ихаус. Се точеше многу алхохол и чуда, а најмногу од се ме бендиса оној американски стил на забава со големи црвени пластични чаши кои ги гледаме по филмовите и нормално пред се тука беа игрите со алхохол. Но од сите тие игри, како најлуда, најинтересна и највозбудлива игра, морам да ја издвојам Beer Pong. Неможам да заборавам чуството кога играш Beer Pong и околу тебе имаш милион луѓе кои чекаат на твојот потег, а на крај добиваш аплауз и се закитуваш со победа а од спротивната страна си го направил некој “сателит”. Но тоа не беше се, забавата се проследуваше и со други работи, али површно сето ова беше еден краток увод да споделам со тебе што вчера всушност доживеав. Забавата траше до сабалје. Сите на трезнење. Ова ќе се зборува :)

п.с. Денеска требаше да учам, ама не во ваква состојба.

А мори, знаеш дека е во ред да им се честита роденден на Фреди, Мајкл Џексон, Курт Кобејн, Џими Хендрикс, Боб Марли... се до родененот на Тоше Проески. Е тогаш, честитањето роденден на мртов човек станувало дебилно. Ма немој бе, дволичњаци едни. Колку што ме нервира тоа шаблонско „честитање“, сто пати повеќе ме нервира лицемерието и ефтините обиди за правење попаметен од другите на овие вториве... Ајт.

Кајгано
Нејаснан факт, по дваесчетири саата на форум, цело време, нонстоп, а да се знае за сфакога играча од сфак тим од сфаку лигу...
Па кд ги глеаф бре тија утакмице они?:ROFLMAO:

Драга,
дали му го чеституваат од срце роденденот на Тоше, или ставаат само за да соберат лајкови ??? :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom