Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Никад не се жалам за соновите зашто обично секогаш се толку бизарни и навикната сум на сето тоа... ама овој морам да ти го кажам. Сонував дека сум геј маж и само што ми раскина дечко ми за некоја девојка и прилично бев убедена во сето тоа. Целата бев потресена, или подобро кажано потресен. :icon_lol: Seriously what is wrong with me?
Знам соновите никад немаат смисла, ама секогаш сум си јас во соновите, само околината и настаните се менуваат. Ама сега јас се сменив, јас бев поинаква.
Ветувам дека више нема да им се смеам на сите форумџии кои во минатото ми се обратила/мислеле дека сум машко. Видиш имало нешто. :pos:

Драга, дали некогаш ќе почнам да учам за испитиве или тешко? Како и кога ќе положам ни самиот не сум свесен. Секој ден истото од вечер ќе почнам до учење, а никако да почнам.. Од задутре испити човече јас ништо не знам.. Ќе биде весело :D

Ди Кеј,

Kако ти е кога ќе ти влезат „дома“, почнуваат со расправии и после одреден период од тој со помалку аргументи (најчесто и двајцата се слаби на тоа поле ама ајде...) следува легендарниот пост „Добро, колку гидинКИ имаш? Се гледа дека си мал, ајде брзај на час...“ и слични, на можеби малку повулгарен начин кажани?

Мене ми е врв разврска после дискусија која нема крај, жими сФе!

Сигурно и ти се смееш :D

И мажите и жените лажат...
Разликата е дека жените никогаш нема да ти признаат дека те излажале и ќе ти речат во маж верба да немаш, како да тие никогаш ама никогаш не излажале...

Бич плиз.....
*посветено

Драга кајгана...
Добро те најдов. Веќе одамна сакав да се придружам на твојата огромна дружина и...еве ме.

Не знам зошто, очекувам многу од овој форум. Погрешно ли е тоа?
Од премногу очекување доаѓа разочарување.
Но овде немам сомнежи.

Пријатно.

Драга кајгана...
Добро те најдов. Веќе одамна сакав да се придружам на твојата огромна дружина и...еве ме.

Не знам зошто, очекувам многу од овој форум. Погрешно ли е тоа?
Од премногу очекување доаѓа разочарување.
Но овде немам сомнежи.

Пријатно.

ДК, не ти пишувам скоро никогаш, али денес морам, ......... СРАЊЕ МИ Е СЕ’!:place:

Кајгано! Гладна сум, ќе полудам!

Solid state physics...

the-horror-sheldon.gif

Back in two weeks :icon_lol:

Драга, еден телефонски повик дома и само плач се слуша. Лоши работи се случуваат.. Многу лоши..

Кајгано вчера ме погоди една лоша вест како гром од ведро небо...
После кратко боледување почина дедо ми,човекот кој секогаш беше покрај мене и имав негова поддршка за се и сешто.Мојот омилен дедо,кој секогаш знаеше да биде насмеан и подготвен за разговор,да проба да ми помогне иако не може.
Многу ми е тешко,страшно тешко...
Но сепак,замина онаков каков што го познавав отсекогаш,борбен и горд се до последниот здив,со крената глава и со чисто срце...
Почивај во мир и поздрави ги сите оние што прерано заминаа :place:

Кизнајт од кога ти немам пишано :icon_lol:
Ново? Јок, нема ништо ново. Освен фризурата последнава година ништо немав сменето, но сега ќе има доста промени осеќам :)))

П.С Добро, што е фората со тоа да се сликаш како ''правиш муабет'' на телефон ?:facepalm:

Е денес бев на систематски,годишен преглед важи за сите вработени.И беа сите.
И влези излези беше во една врата - брзински сите поминуваа. На врата натпис психолог.Но јас заглавив тука-кај психологот. Едно прашање,второ,петнаесто и ај овој тест,ај оној тест,ај коцки и триаголници и на крај ми фика, знаеш што:
- Да си земете упат од матичен, вие сте одлепени-одлапени и право на клиника .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom