Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Деновиве буквално сум како црна дупка, се што е во мојот видокруг и при дофат на раката а има калории и некаков вкус - го снемува со самата моја помисла. Убавово време ме потсеќа дека многу силно ќе жалам за ваквото мое неодговорно однесување. Ме чекаат многу километри на кејот, добро е што денес барем се роди желбата за да ги поправам работите, малку фалеше да ја реализирам но сепак почекав да помине акутното лудило... и останав во кревет јадејќи си наполитанки, од моите омилени. Цело паковање, да бидам искрена:свиркам:

Се тешам, има време до март. За лежење де, не се излетувај толку:LOL:

Драга,

Знаеш што? се почуствував ко да сум на годините на чичко Анчо...драга само од едната страна на фамилијата од кај мајка ми имам само 17 внуци... :свиркам: така да ако ги земам и од другата страна добра бројка ќе извадам :D битно големо семејство имам, сепак убаво е чуството кога имаш големо семејство,родендени,свадби,крштевки човек само да шета :cool:. Битно драга ми се спие. :icon_lol:

Treba da se dochorupame do pare... novac.. money.. cash.. :coffee:

Драга
Лошо е да се труе мозокот непотребно и да се создава уште повеќе негативна енергија која и така и така ја имаше доволно. Морам да си ја средам главава оти ќе си го зезнам и здравјето со овие нервози кои ако подобро размислам не треба ни да ги има барем не дел од нив, а и да знаеш не секогаш било потребно да се знае се, колку повеќе размислувам и знам толку ми е потешко и се мачам, упс незнам се али многу повеќе од предходно. If you are sitting on a red hot cylinder, one second seems like an hour but if you are dating a hot girl, one hour seems like a second, that's relativity.
"There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle. The sky has never been the limit. We are our own limits. It's then about breaking our personal limits and outgrowing ourselves to live our best lives. All our dreams can come true, if we have courage to pursue them. When you can't change the direction of the wind, adjust your sails."
The mind is everything my dear, what you think you become.

Понекогаш се случува да посакам да напишам нешто во “Во врска со љубовта...“, но потоа ми текнува на тоа дека шпиони су меЃу нама, па си ги задржувам мислите за себе. :icon_lol:

Драга скиснато ми е од се , едноставно немам желба за живот.

Изгубив и волја и храброст и самодоверба , буквално катастрофа ми е последната година. Не ми се излегува од дома , кога доаѓам во контакт со луѓе од надвор едноставно не се осеќам убаво , и некако ги замразувам , осеќам одбивност без разлика дали се понашаат добро или лошо со мене. Убаво ми е дома некако , незнам зошто , но се осеќам ептен грдо кога треба да излезам и да комуницирам со луѓе. Освен со родителите и со братми несакам контакт со никој. Дефинитивно не заслужувам да го носам ликот на профилна слика , ниту пак да го носам неговото име како ник , две спротивни личности сме.

Незнам до кога ќе трае ова вака но неможам повеќе. Заебано е кога гледаш како сите се радуваат на ствари било какви мали или големи , како си го средуваат денот , како се исполнети , како се среќни и се дружат , и сакаш да им се придружиш но таа ебена грутка не ти паѓа од градите. Ако продолжи ова вака уште некој месец се откажувам драга , ќе си водам повлечен и мирен живот сам , и никој не ми треба.

да ти ибам све, ќе мора да се прави нешто, па макар и да се “лежи“ во алкатраз.

Кајгано
Ичера ми дојдесфа двоица штипјани на работу, едн ми вика
Еи типче, да те питм нешо, да не знајш дек живее Иван Исцедител, требе ни го нешо...?
o_O
Исцедител ли....?
Брат ако ти е за цедену помаранџу кажи, ја ке ти исцеду:ROFLMAO:

Драга,

1502501_280287362122334_1254808397_n.jpg

Гледам срекни коцки со драган вучик како го трола тие шо му се јавуват левел да не ти се верува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom