Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajгано,
најголемиот муслиман го иам за пријател на фејсбук, колку мило суштество, секоаш објавува слики од цртани филмови.

:D

Драга Кајгана...
Каков малер...Бев во училиште...Ако само бев на друго место, ќе пцуев како луда. Но, ете, велат дека имаме право да го кажеме своето мислење, а ако зуцнеме нешто што „не треба“, веднаш кај класен...
А колку ми се пцуеше...Ако, ќе пцујам во себе.

Понатаму...само уште 6 работни дена до распустот!:vozbud:

А сега, да заборавиме на лошите мисли (и на пцуењето) и да уживаме во празниците!
2Q==

Драга Кајгана.
На следната верзија од XenForo апелирам да се стави филтер за зборовите "депре" и "рецимо" и наместо нив да излегува #$%&@ и *#$%|~. Ми се повраќа кога ги читам.

Драга Кајгана
Ако постои некој начин да си ги меморирам мисливе во моментот кога патувам некаде во автобус, ќе бидам најголемиот филозоф :)
Автобусот ме клацка, слушалките на мене, парното пуштено... и во тој момент постоиме само јас, моите мисли и пејзажите низ прозорецот.

Д.
зашто јадат луѓето бурек тука, а не треба да јадат :unsure: значи ова е единствена тема на која е забрането цитирањеи пак ќе се најде некој сељак во позадина и ќе те цитира.....инаку прееска чистејќи го пиштолот случајно застрелав човек, сега е на интензивна...се надевам ќе преживее.....пред да го земат во болница во полу свесна состојба му понудив пари и рече нема да ме кажува :pipi: зинат гз за пари.....

Што вика еден мој другар, сите станаа еколози, поборници за животната средина а истите тие не можат да се воздржат од тоа да го фрлат пикавецот од цигарата некаде сред улица.

Мила ;)
расположен до коска

Драга, кај мене како и одсекогаш на на Свети Никола е многу среќно, јас елката многу години веќе по ред си ја украсувам на овој ден, исто и годинава. Нека стои до Водици, послем ја тргаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom