Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kaj да си пукам кајгано, каде?! :facepalm:

1475923_579618932093095_217019188_n.jpg

Си има посебна драж во овие ладни ноќи да седиш на укочен лап-топ и да си сркаш супа додека во позадина матлабот ми врти пресметки за Болцманова распределба на рандом молекула во гасна фаза. :love:

Кајги!!!!

Ептен се возбудив! Љубовта моја во недела во својот ресторан ќе биде домаќин на мастер шеф, ќе дојде carlo cracco, ќе се снима, мини интервју на љубовта...уфффф соу прауд оф хим! :D

Добро бе , нормални ли се ова америве?!
ма јоооооок , ова е потврда за тоа. И не .....воопшто не е ниту забавно, ниту интересно без разлика што сакале да привлечат поголемо внимание и гледаност пуштајќи серија играчки за родителите на непослушните деца:facepalm:
super-nanny-1.jpg

Ние сме луда фамилија, го обележал таму кај што треба и на враќање на царина гол го соблекле 10 саати детален преглед, прашува кај е брат ти не знаел да не е таму :icon_lol:, сакаш да не ти важи зелениот картон а не излезиш надвор од земјава со колата? А пред тоа овај што го тресеа му рекол таму на некој друг колку треба се плати за обележувачот ќотек да јади, овај другиов одма го известил обележувачот има еден вака сака за тебе, па му рекол јас да му кажам или ти, еј немој братучед ми е :icon_lol:, и после седат на иста маса нема проблем :icon_lol:. И мене ми беше кажано да не одам и не одам и да се извинам оти сум кажал лоши зборови и да се извинам затоа што не ме покани...

Драга,

Викендов причини за славење еден куп. Некои вредат да бидат прославени, некои не. Ајде нека помине, после ќе видиме кое колку било вредно да се прослави. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom