Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се надевам дека таа неправда ми се нема десено само мене.....
и тоа беа баш блиски, нешто тивко зборуваа, пикнати една во друга, буквално залепени.....другарот што одеше напред ја пушти струјата, а овие како ненормалнни почнаа да се дерат: Ејјј, алооо гасии......и овој им вика: што да гасам, ќе се истепа некој по скалите......после сам коа се враќав овие две пак ја изгаснале струјата и се слушаше звук на бацување
и јас како што бев затрчан, тие станаа и си заминаа.....глупак, глупак, зошто не одев полека, зошто трчав, ебате глупиот....ќе видев кој беа, што беа, зошто пред тоа со трчање не ги видов
сепак беше доволно бар сабајлево да се осетам тажно но во истиот момент презадоволно...ништо, ама баш ништо не ми фали!

Прво почнав да те читам до ситуација кај опишуваш троица мажишта унирофмирани, збунета цела, бла бла бла.... викам: уууу-јеееее некои еротични мисли ово оно, и после кога си седнала на стол и 30 минути си ги гледала и си мислила “како можат да живеат така“ почнав да се прашувам да не си ти случајно онаа девојка што сакаше да снима холивудски филм со Џејмс Дин и Мерлин Монро.
За момент и размислив, ама накрај гледам дека имаш некој цитат од Монро, морав да те прашам, зашто сакам да ти кажам дека те сакам.![]()
Денес сфатив дека за некои работи треба дефинитивно машка рака...
Поминав саат и нешто во автомеханичарски сервис и како падната од вселената бев внатре...
i sega mori kajgo? ke baram ja od cimerka da se pustam na net li?
auuu popizdena skroz....

i sega mori kajgo? ke baram ja od cimerka da se pustam na net li?
auuu popizdena skroz....