Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг, поминав да фрлам неколку збора, онака после некое време, валда и ја станав досаден наоколу.
Ноември ми заврши пред 4 дена и ми е жал за месецот, убаво беше... се десија убави работи, барем една би издвоил како нешто нај нај :) И така, сеа декември на почеток ме скина во расположение али се средувам. И не знам кај да терам сега, so much to do, па да не знам од кај да почнам. До тој степен, баш да не знам од каде. Али ќе почнам од најмалото па натака... Иако никогаш не било мој начин од најмалото/најлеснотот, I was always after the big fish, barehanded.
И толку, и инспирација слабо, а треба да моделирам карактери за игра...

Еден момент е потребен да отиде све у курац што си праел прошли 3 години.Лудило се луѓево,мислиш си им ја ебал мајката.

Ми текна јако делче од една јака книга и вели:
"Во селото имаше 3 кафани, во 3те кафани имаше пејачка, во едната јас бев пејачка!"
А пази сеа

Драги

Некои се фалат гледам дека имале толку и толку кила, па иделе до продавница со дуксер, биле ѕверови. Ја по блузон идам :cool:.

PS: Vocal cords are now reactivated and functional. I would like to thank the tea, soup, and Vitamin C.

Драга,
excited.gif

Ко осмоодделенка пред полуматура!

ДК
дојдов само да ти се пофалам дека си ставив конечно добар интернет и тука во домов...нема веќе паѓање на 2 минути и кинење нерви :):vozbud::vozbud::vozbud:
Детска радоста драга....а и некаква друга би било добро да има ;)
П.С се држам во форма со компјутерите, ако не ми се од струка :)

Кајгана, стварно немало нешто поретардирано од жени. Сакале мистер најс гај, сите мажи биле исти, кога ќе го добијат, смешно им било што не ја користел убавината да легнувал женски, што влагал во врска само со жени што ги сака :facepalm:
жал ми е за другар ми стварно, јас ќе му најдам сеа женска, нека земе нека ја исшутира оваа.

ДК

Утепан од факултет се вратив дома и у 7 саат дремката ме совлада, облеков пижамите и заспав. Се разбудив у 2 по полноќ, пред 20 минути, и сфатив дека мајка ми ги земала блузата и тренерките што највеќе ме топлат да ги пере. Сеа седат испрани на тераса, а ја сум...

giphy.gif

... ќе мора ти да ме грееш :X3:

Од денеска сум решил да запнам јако со учењево, нема више одолговлекување, некои започнати работи мора да се довршат.
Се надевам дека месец ипол ќе ми стигне:noze:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom