Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано
Ми ги вадимо и носимо ланци само кд падне снег
А ш...албанци ги носиф увек и на врат

А која е разлика измеѓу Шекеринску и Хавиер Солана?
укус

ајткидудасетуширам

Еј текна ми едит : )
Ичера на утакмицу едн га прашуе судију ...Абе брат имаш ли нешто младо по дома? : )))

толку го сакам снегот (без кал), вчеравечер беше преубаво, се осеќав како да сум на некое магично место. дури и во сонот се беше топло и магично, иако надвор се беше покриено со снег. :)

Драга,
Сабајле се разбудив во седум и веднаш дигнав ролетни. Не си свесна која глетка ме дочека! Целата улица побелена, сите дрвца обвиткани во снег, а надвор ниту еден човек! Мир. Тишина. Куќите ко да немаа кровови, туку снежната покривка ги беше споила со небото кое беше исто бело. Набрзина станав и грабнав телефонот и направив неколку фотки од прозорецот и пак си легнав... Кога станав имаше сосема друга глетка...
До наредниот пат снекче! <3

Драги

Официјално и не ми работат веќе гласните жици, не можам да зборам (n) . Се надевам наредниве пар дена ќе ме пушти зошто ми се излегува :(.

Супи, чаеви, апчиња, we hang out again it seems ~(>_>)~

Драга

Да се надоврзам на постот на @Anne.

Снегов мирно и безгрижно си паѓа сред ноќ. Ама утре коа ќе се раздени и види дека паднал у Македонија, ќе се разочара.

Драга,
никогаш низ историјата и никаде на светов нема да се најде погад народ од татариве(намерно со мала)! Толку се гадови, што да имаше избор за најгад народ тие ќе ги земеа првите 10 места.
Повели, Драга, смири се.
ПС. Како е можно да се засадат 5 милиони садници во рок од 2/3 саати?

Драга

Во дилема сум со ова жениве...

Нели е малку чудно што жените приметуваат и влакно на машка кошула ама не и бандерата кога се паркираат? :cautious:

хармонични луѓе + логика = идеален свет
тупачи+ инаетливи = реален свет
утре полагам, посакај ми да кршам нога (you know what i mean)

Драга, знаеш дека ако не беше ти никогаш не би запознал некои прекрасни луѓе. I'm very grateful to you about that:pipi: Иначе да не ја прескочам темата за снегот и да бидам офтопик. Криво ми е што не поуживав барем малце пошто во скопјево малце скржаво е времево кога се работи за снег, да бев во тетово сигурно сега би се вузгале со санке ка деца мали :icon_lol: Али долга е зимата има време. Можда е сиво и сите кукаат али за мене има некој шмек.

Драга,

преморен сум.
Се што ми треба е некој да ми направи кафе.
И да ме измасира. Едно 2-3 саата.
И некои илегални ствари.

Бар нема снег. Тоа е позитивно. Бар за мене - многу.
Го мразам тоа бело потсетување на студ и исрпљани патики.
Да можев до крај на живот ќе живеев без него.
И немаше да ми фали.

Драга,

Само кај мене нема снег. :pos:
Нека нема, поарно.
Али ова ветеров надокнадува и за снег и за мраз. Ау, мора ли да дува секогаш бе? :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom