Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Денес се возев у 65-ка имав ептен ROYAL вожња... се оптегнав, напред 2 комбиња полиција обезбедување, позади едно, внатре џандари у цивилка... КО Queen ЕЛИЗАБЕТА на пат за Ирска се осеќав...

Драга Кајгана,
Секакви луѓе гледам али сфаќам за нив само едно нешто........... сите се први за јадење го*на ;)

Не им е битно дали ќе дадат значење, туку едноставно се мислат дека се некој и нешто.

Моментално си пијам кафе и се дружам со тебе...... нешто поубаво нема :coffee:

Фатил некој поп златна рипка. Како шо е редот, рипката од чии крлушки се стружи сонцето замолила:

- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам две желби!

Попот се согласил и рекол:

- Мојата прва желба.... Па би сакал повеќе да не сум свештеник.

Малава едно фаќање и мавање на то библијата зад седум ентери.

- Добро те, не си више поп. Ајмо мало бржије да ја чујам и втората желба.

Попо:

- Сакам да имам полно пари, ништо да не работам, само да уживам...

Рипката, избезумена од бес и дрхтејќи, ја враќа библијата на ундо и треснувајќи му ја од глава:

- Мене ли ме најде за заебанција бе, копиљ!?

П.с Нали поповите се божји слуги. Кога рикнуваат, тоа се тумачи како отказ, унапреџење или прекоманда?

ДК

Денеска повеќе време поминав седејќи на предавање на економски факултет отколку кај мене на филозофски. Толку често идам таму со пријателчиња што се осеќам ко вонреден студент, можам комотно да полагам некој колоквиум. Дури и ќе се разочарам од себе ако паднам :D

Има многу работи што би сакал да ги кажам ама до сабајле ќе пишувам овде ...
не иде просто не иде ... сакам да си легнам сеа и да се разбудам на месечината само јас и моника белучи никој друг . ( лажам , сакам една сакана личност место моника ) . Работата ми налага да влегувам секој ден во различни домови , со различни луѓе и различни семејни состојби и различни религии . Не се жалам секој ден е различно , луѓето се различни . Едни пофини други понезгодни ама нема тоа е . Денес присуствував на немила сцена , брат на брат си кренаа рака ама она крвнички за поделба на земјиште пред мои очи ... никогаш нема да ми биде јасно зашто ? заради мочани 15-20 центиметри од ограда ? ради ќошот од оградата на 2-те заеднички куќи ? .
друго .. да ти се мочам у државата скапана , се ни е корумпирано и расипано каде сакаш оти сегде е така . од чистачка до директор . се надевам во брзо време ќе му ја киднам и никад да не се вратам ...

Добра ноќ .

kajgic pozivi poraki a ja nisto ne pamtam sto sum zborela :confused: spijam i zboram bre :mad:
Nema vrska...ja ti edna pesnicka malce za povesel den...
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 13:25 ---
kajgic pozivi poraki a ja nisto ne pamtam sto sum zborela :confused: spijam i zboram bre :mad:
Nema vrska...ja ti edna pesnicka malce za povesel den...

Шо би рекол парвати отворав по твоиве фиоки и читав најкајганџии за 2013. Тие па тие од 999999999 членови. Свашта.
Туку мање битно тоа.
Утрово открив дека коњак можам да трпам ако и само ако е во кафе.
А и некои жени под исфрлање јајце клетка подразбирале да си ја најдат на влошка за време на циклус. И за тоа свашта.
Ззз.

ДК, само чекам кога ќе се јават по медиумските гласила НВО - та кои се залагаат за наводна еманципанција на ромите и ќе го растргнат Тони . Ама они незнаат со кој човек си имаат работа. :D

ДК
го уклучувам форумов последниве дена по 5 мин и толку...спиен едвај 30минути во 42часа, раката ме изгоре оти сум ко овај тука твроглав и не знам кога треба да се откажам, али битно победив.
Сношти катастрофа вечер понервозен не сум бил одамна :mad: , ќе ме држи долго време да не излегувам особено не во период кога не смеам да пијам ни капка алкохол. Пак истата фраза ме мачи е зошто толку денови, толку болка, толку пари фрлени кога неможам да го искористам никаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom