Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Времево е смрзнувачка, дојде зимата :)
Јадев, се прејадов и сега меот ме боли :)

ДК
домаќинка права сум да сибам беснио, се исправ на рака, напрајв вечерата и сега мислам нова фризура али никако да најдам некоја страна каде што би можел да си правам симулација, да испробувам на моја слика различни фризури да видам некоја интересна, вака кратко потшишан не бивало ме накараа.

Драга Кајгана,

Ај вака прво:
Shia+LaBeouf+in+A+Guide+to+Recognizing+Your+Saints+-+2.png

Ми вика денес една колешка си ослабнал бе, мене ми дојде да ја изљубам од глава до пети. За мојта линија е задолжен Анѓеле, неколку ги имам. :icon_lol:

Шо убо сум си ги залепил патиките .... и прстите .... и тренерките .... и фотељата. Али добрата вест е дека мачките се поштедени. Како и да е, ме бива за се.

ДК
„Now let me see you wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop wop “
J.Dash
тоа се тие рап лирики

Драги

Нови хитчиња за вечерва, а можеби и утре:

Не си свесен колку ме боли стомакот од смеење. Солзи ми течат.

"Давај, давај, опа! Давај, давај, опа!"

STAMP CERTIFICATION: RUSSIAN AS FUCK.

QdH08xM.gif
mx4VlHm.jpg

ДК

Искрено дојдено ми е преку таквото мора некои работи да се сменат иако знам истото ќе биде и утре. Драг мој најомилен пријателе моја инспирација за многу работи успеа и го заеба Марфи.
Игор Џамбазов напиша:
„Добрите луѓе завршуваат лошо во животот, а лошите завршуваат уште подобро“.
А моето лично парче совет за сите што барем ке фрлат едно окце на овај пост е : 'Ако сакаш да се заебеш сам во животот ама онака машки тогаш биди фер'. И кога ќе добиеш одговор како ' Мн си фер' или 'нема ко тебе мн добар си' тогаш брате/сестро знај си успеал си се заебал :)
~Добра Ноќ​

Другаровата нова девојчица толку многу се вклопи во друштвото шо се одзива на Јоко.

Ах...

П.с Државата денес ме извести дека струјата ќе поскапи и дека морам да платам данок на имот, оти глупо им е да имам шо да јадам.

ДК
интересно место ова форумов баш ко и МК или ко гејлада( во зависност од ситуација):pos:
некој си зема за право да ти наметне свое мслење , да ти промени наслови и тоа не у контекс на темата , ами имиња на држави - со што те насочува да ТИ веќе мора да пишуваш не за она што си сакал , ами за тоа што таа или тој замислиле:ROFLMAO:
Ти отвараш тема за Германија, тие ти ја преименуваат во Грција ( т.е.Јунанистан):facepalm::facepalm:
Лицето и опачината на Јунанистан
убаво ви реков -ова му доаѓа ко гејлада кога сосила пробува и настојува да го смени името на Македонија
И така драга заклучокот е “све је отишло у ...... Хондурас“
Тууууку ај да се вратиме на темите "Збувната" коса по капење ,Дали вие ја сакате зимата ? Чудо: Ликот на Коце Трајановски се појави на исечено дрво во Центар

Драга

Ова време е најубаво човек да го кутне во кревет... Морам да признам дека не се чувствувам најдобро, среќа денес сум слободен, па вака ќе направам...

1) Парацетамолот
2) Јорганот
3) Станување дури вечер...

Така да денот ми е испланиран (y)

17-ти нормври, денот кога го загубивме петтиот член од фамилијата, не хомо-сапиенсот.

Фала куче шо ја апсорбираше мојата негативна енергија во овие 10 и нешто години. Мирисот и мекоста на крзното останува за мене, онака за присетување.

Едно да знајте. Секоја нервоза поминува со обично галење. Тоа нема можност да проговори, поврзаноста е посилна од секој ебан збор кој и не ти е така потребен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom