Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Шпорето си пука сите сме среќни тука :icon_lol: Фале дебел снег,фале љубов,фалат многу работи....а уз тоа иде

:cuc:

Ubavo rekle starive: neznaes da cenis toa so go imas dodeka ne go izgubis...ja kajgi go cenev toa ama ne ppmisluvav deka ke go izggubam...i sto sea? se iznaplacev cel den me gusi besna sum...se nadevam deka ke se pomiram so situacijata

Просечан Македонац би прифатил работа за пониска плата која носи звање "менаџер", отколку онаа со поголема каде ќе се води само како "работник". Рецимо гламур е во прашање.

Posleden pat koga ti pisav mislam deka bese za 5-te mb/s i e fucking unrealistic zosto sega mi ide so 6 mb/s, the fuck is wrong with my internet, srsly ???

Кајг, знаеш што се случува кога поразите се премногу за да ги поднесеш? Кога си искрен а се погрешно си сфатил? Знаеш кога се осеќаш ко пропадната инвестиција? т.е. заеби тоа, за 10тина минути ми е именден па можда редно е да ја отворам ракијата, ионака јас и другиот јас одамна не сме пиеле заедно...

Конечно го гледав Гетсби. И сега уште посилно сум решена да си ја купам книгата. Ја имам читано, на македонски, ама сакам да си ја имам на англиски. Прекрасна приказна и прекрасни мисли. За Леонардо нема ни да коментирам, си знаете сите.:cool::pipi::свиркам::icon_mrgr:

He looked at her they way all girls wanted to be looked at by a man.

Иначе ќе го гледав и во кино, али нАли тогаш кога го даваа, јас фино лепо си го дислоцирав рамото и си седев дома ко мисирка. :mad: Универзумот и неговата смисла за хумор. :tapp:

И кога сме веќе кај Гетсби, песнава:

Долго време ми беше рингтон на мобилен, уште кога излезе.
Се заљубив во песнава на прво слушање, еве сега откако го изгледав филмот, цела вечер ми е на repeat. Наместо да зборувам, ќе оставам текстот да си каже се што треба да каже...

Баш во некое фино меланхолично расположение сум периодов, па филмов ми дојде супер. Како и плакнењето очи. А кога сме кај очи... очите на Леонардо се неверојатно изразени во филмот. :cool:

И да, можеш да го повториш минатото. И тоа секој проклет ден. Ако ништо друго, барем во твојата глава.

Драга
настинат, уморен, заебан недоебан иди работава. Кој стигне ме заебе и пак не ми иди памет.
Денес во оваа состојба испешачив 23 км, барем така вика sportypal. За брзо ќе ми ја сркнат пченичката ко шо тргнало.:(

Психичот инфаркт го мавнало, кај кого ќе идам сега :place:.

Сесија - период кога луѓето не излагаат од дома а седат цел ден на интернет, колку да немаат грижа на совеста дека излегле некаде. А јас од дома не излегов, зашто сите се такви, знаеш, совесни. Како и да е, кога имаш фина музика, ќе ти се оправи и денот и периодот. Не е walking on sunshine ама е песна ремек дело.

Сум кажал 100 пати дека сакам да живеам во Исланд? Епа ете, кажав уште еднаш. Сакам да живеам во Исланд, макар да носам џемпер во Јули, да не видам сонце со месеци и да не јадам ајвар со убаво сирење.

Драга Кајгана,
Можеш ли ти да ми кажеш дали ќе бидам ли јас некогаш задоволен од самиот себе си? Како овој да ми е татко. Се чувствувам како жена во втората половина на триесеттите што не можела да доживее оргазам. Оти ги немам тие задоволства од малите постигнати цели?

Се лажам дека глупавоста е клучот за среќата. Ако е така тогаш јас не патам од психолошко пореметување на хронична несреќа, туку сум паметен до немајкаде. Гениј невиден. И тогаш ми текнува на сите глупости што сум ги направил и после тоа ми на делче од ова.

Веројатно со право си прекорувам. Може па и навистина да сум тапа за се`. Друг нема никогаш да ми каже право.

Иначе и јас сакам да живеам на Исланд. Па што ако таму мрачно с'нцето светит. Кокошки виреат и има интернет. Кајгана можам да јадам секој ден.

Kajgooo si vetiv deka nikogas poveke nema za nikoj da se nerviram i placam...denes go prekrsiv vetuvanjeto-gajle mi se...se ispijanciv so vince za dva-tri sata...utre ima cel den u krevet da go pominam...ama eve i tebe ti obekam: poveke nikogas i za nikogo nema da trosam nervi i zdravje...i znaes sto: podobro e koga na nikoj ne odis po kejf...:cautious:
i da uste ovaa u sabota ima koleskata da me menja makar se ne zvala Zoza jas moram da izlevam da se izdusham malce...:pipi:

Kajgooo si vetiv deka nikogas poveke nema za nikoj da se nerviram i placam...denes go prekrsiv vetuvanjeto-gajle mi se...se ispijanciv so vince za dva-tri sata...utre ima cel den u krevet da go pominam...ama eve i tebe ti obekam: poveke nikogas i za nikogo nema da trosam nervi i zdravje...i znaes sto: podobro e koga na nikoj ne odis po kejf...:cautious:
i da uste ovaa u sabota ima koleskata da me menja makar se ne zvala Zoza jas moram da izlevam da se izdusham malce...:pipi:

Слушај сеа, да ти каем ја нешто... И ЈА МУ ВИКАМ (внеси тука што сакаш).

АУ !

Пуштам Гугл и по повод 129 години од Херман Роршах има серија од слики каде треба да кажуваш што гледаш, и пази..
boobs, feet, dragons, dress, batman..

Likea such an adorable simpleton. :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom