Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е можно бе, ќе се испраќаме. :facepalm: Ко да не беше доволен сунгерот со бисерите.

Драга растуривме..подобро не можевме да го промовираме албумот..и никогаш немам свирено пред олку публика..чувството кога сите едногласно ти скандираат УШТЕ УШТЕ.....е неописливо со зборови и треба да се доживее...
И многу сум среќен што сеуште имало многу луѓе што знаат да распознаат музика и да уживаат во истата..
Ај не ве тупам повеќе, останете ми со здравје, јас одам да спијам три дена, да надокнадам за се'. :)

ДК, ова факултетот.. fuckfest значи. :icon_lol: Запиши се девица, и 4 години ќе имаш редовен.
А, само по една недела е притисокот, опрајте се, срам ме фаќа. И малопомало пудра. ;)

Драга К,

Знаеш секој си има свои испади но јас искрено не се каам поради нив бидејќи секој човек знае да згреши така и јас. Јас сум човек кој знае да згреши кој знае да направи испад но како и да е тоа е тоа. Луѓе како луѓе секогаш ќе има и од оние кои знаат да зборуваат лоши работи сепак нормално очигледно немаат некоја друга работа но понекогаш и поубаво е луѓето да те критикуваат како што и тука има некои членови кои доста ме критикуваа поздрав до нив се надевам вие сте совршени (y)

Песнава е чиста зараза :(

Picture 911.jpg.Picture 910.jpg.Picture 909.jpg само за тебе
пред неколку секунди,будење на денот,будење на живота и среќта и ноќта...
твој Анчо !
ова забравив да ти кажам,цела вечер читав
почнав со Папокот на светот(многу ја фалат) но по неколку страни ја фрлив,не ми оди,
па ја отворив Миладин од Кина, е такви сакам,ме раздени,ме удри во очи види на сл.3,
интересно пишува,лесно за читање и ќе земам уште книги од тој автор (ако се такви).

ај некој нека ми пише у инбокс кај се продаваат тампони за уши. (да не слушам ништо). И дали воопшто има тоа :вонзем:

Драга
како можев да настинам толку лесно бе, утрово направив одма иљач еден салатичка (морков, брокула, лимон, марула и малку стекче).
Ај отидов да го лапнам иљачот и правец на вежбање, вечер пак треба да седам ко прваче во клупа и да слушам како ми предаваат глупости :(

Kajgi ko voz da me pregazil taka se cuvstvuvam iako nemame voz....i ko isfrlen od luda mara rekata taka izgledam dotepano....shta cu ja bez Z..........

ниииииииииииииииииииииииииииииииииииишаааании гоооре в' неебоо!

,,леле колку е злобен градот, сето оговарачи и сакаат само да ти наштетат, љубоморни луѓе се китат со туѓа несреќа, се мешаат во туѓи живото, шо дека ме виделе дека се држам за рака со друг батка, аи шо мораат да му кажуваат на дечко ми, а и тој шо има да ми се лути, еве сега ќе го избришам од пријатели и претходно ќе го ругам по статуси на фејсбук и потоа ќе го аднам пак и ќе се правам како ништо да не се десило, а и мојов бааѓи глупичок е, а со тој убавиот дечко ќе му се јавам на после часови, ако ме видат пак со него пак ќе го избришам дечко ми од пријатели и така поздравче :* "
-курвата на фб шо ја знам и во живо
добро бе како налетувам на вакви абеми да ме тупат од посабајле
иначе кое зомби сум станат се влечам низ дома, неам енергија ни за добро утро

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom