Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Коа станав, испланирав да не идам ни на факултет (не отсуствувам никогаш), прееска се договорив за излагање утре, сега се договорив за вечер... Слабо со опоравување од повреди, али младоста е кратка и ќе трае уште некој месец. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Не кажувајте лоши зборој против хармоникашот чунки професор ми беше по филозофија на право, ми пиша 10-ка и е ептен закон чоек. Не ради оценката, тука ради студентите, приземен, комуникативен, лесно достапен за секаков одговор, наспроти секојдневната буљjaшалана со која си ја чаламиме глава додека глуми недопирлива и најсилна. :)

Едно од најголемите разочарувања во животот ми е денот кога излегов со симпатијата од петто одделение, за кратко потоа да сфатам дека е кретен.
Понекогаш добро е да не знаеш.
Џаст сејин.

Отворив темава и одма почна да ми мириса на ќебапи, што ти е мултимедија чоече.

Него, светов се повеќе и повеќе е срање.
Некако е кул и треба да се фалиш ако не осеќаш ништо што се случува околу тебе, кул е и да бидеш депресивен и тажен и така ти си вистински емоционален а другото е се тапа. Луѓето почнаа да прифаќаат само тажни емоции како вистински емоции а другото е ништо, а да си човек кој е мрцина и ништо не перцепира е нешто вистинско за фалење, големо постигнување.

Драга,
Денес е роденден на една од личностите кои најмногу ги почитувам. Fangirls gonna fangirl :icon_lol:
Најсреќен нека му е! 42 years young, се надевам кога ќе стигнам до таму и јас ќе изгледам ко да сум у рани триесетти.
:love:

Дечко ми ми кажува дека имало земјотрес и како многу дрмало кај него дома. Среќа го неам осетено иначе ќе паничев поише него обично. Знаеш дека еднаш на брат ми ќе му лепнев бокс зашто ми го мрдаше креветот додека јас спиев, а он седеше на столче покрај мене? Guess what - земјотрес да ти било тогаш. :X3:

Зошто се некои луѓе тооооооооооолку исфрустирани? Зошто се толку незадоволни, несреќни, искомлексирани, ограничени?
Да не речам - принципиелни. :гомце: Лајф рикуајрс сам риск! Знам да стигнам на време, можам да цртам кругчиња и квадратчиња за да си ја обележам жичката на миопија у родословното стебло, можам и да положам, можам и да се заебам у животот. Се` можам! Не само шо можам, туку и морам. Лајф рикуајрс сам риск. ОКС? ОКС?
Не сфаќам, некои луѓе како да работат само за на некрологот да им пиши дека се дипломирани, магистрирани доктори, правници, курви..
Мрш тамо. Мрш!

Се соочив со првиот удар во кариера. Очекував еден ден да дојде ваков пад, мораше и оваа лекција да се научи, не се само победите составен дел, си има и порази. Боли многу, ама ова е искуство плус. Сега знам како не треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom