Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Тука почнуам да се фалам.........

уште се фалам дека ми е убаво у животот.........

ставам сабајле си викам ај шо си убав..........

и тука прекинувам да се фалам.........

zoza stylee.......

p.s. ozbilno,epten mi e ubavo,taka uste po sabajle :D

драга кајгана, следната недела ќе правам пиво....50 литри пиво!!!!! се надевам ќе бидне зашто има една цела војска жедна што ме чека :D
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 16:29 ---
драга кајгана, следната недела ќе правам пиво....50 литри пиво!!!!! се надевам ќе бидне зашто има една цела војска жедна што ме чека :D

- Ало...

- ГЛЕДАМ СУПЕР БИНГО!

- Ало, извинете, Стојче Стојчески?

- Да.

- Честито господине, вие сте добитник на работно место во '' Македонски шуми ''.

- Ааа, женооооооо, добив работааа...

Е до ова дереџе сме стигнати.

Драга,

Breaking-Bad-spoilers.jpg

Дури и во фан клуб: Реал Мадрид. :place: Thats enough internet for today.

Пепси_, пола од тоа благото отиде веќе да ти кажам, а и у глобала скржава сум за благо кога се работи, али ти дека така фино замоли, поканет си на 2-3 реда чоколадо и ова другово ќесе гумени што ми остана. :D

Иначе Кајги, денес во читална видов едни, машко и женско, мислам пар дека се, 2-3 пати сум ги видела и се заедно си учат.
Оваа носеше блуза со црно-сиви риги, овој блуза со црно-црвени риги. Али тие блузите ко исти ми се видоа. Еден до друг дека одеа кога ги приметив, ептен смешно ми падна. :D
Слатко донекаде, али повеќе смешно. :D

Драга

Си одам денеска од факс, и пред излезот гледам една типка, со деколте мислиш на избор за мис на светот оди.

Сите закопчани со јакни, капути и дуксери, а она со деколте.

Бронхитис ќе фати така, а не дечко....

Мразам лигави мажи! Едно е да бидеш емотивец, друго е лигав. Мразам лигуши!
Го мразам градов! Полн е со лицемерни битија.
Мразам затоа што утре морам да одам на школо и да ги гледам истите шупаци оver and over again. Бош муабети, заебанции од кои ми опаѓа iq-то и ми протекува крв од носот... А кога ќе сакаш да го најдеш својот мир во библиотека, ти се смеат и те нарекуваат nerd. Ебате шупаците, ебате!
Го мразам комшијата, затоа што од сабајле до вечер сум принудена да слушам арапски техно - турбо фолк, а прееска ја имав честа и да чујам караоке, крици, чудни звуци...
Го мразам мачорот затоа што или ме буди по петнаесет пати на ден за да јаде, или рипа врз мене и ми клеца делови од телото, и тоа додека спијам!
Сигурна сум дека ќе најдам причини да го хејтам и другиот мачор...
Ја мразам целата пластичност во оваа земја.
Мразам тоа што прскаат над неа.
Го мразам фактот затоа што моментално сум принудена да бидам зависна од многу работи. Мразам зависност!
Мразам клошари во душа! Внатрешно сиромашни луѓе...
Се мразам затоа што дозволив да не можам да спијам поради туѓите грешки.
Го мразам и форумов! 90% фрустрирани луѓе, кои седнале позади монитор за да си го поднабилдаат егото(да бе, и јас можам со големи проценти), курви кои очајно молат за кур, користољубиви, лицемери, патриоти, расисти, wannabe хејтери, клише заебанции... Жими тие 10% што вредат и се губат во толпата.
Ќе ме нема и овде некое време. Ајт!

П.С. Кој ќе ме лајкне, да му умре мајка!

"Само погледнете не. Се е наопаку, се. Лекарите го уништуваат здравјето, правниците ја уништуваат правдата, универзитетите го уништуваат знаењето, владите ја уништуваат слободата, медиумите ја уништуваат информацијата, а религијата ја уништува духовноста." - Michael Ellner

Фалат агресивни христијани во темава, кои секој ден ќе пишуваат пост и ќе почнуваат со „Денес е пресвета наша Перивлепта..“

П.С. Отворив да читам стари ПП на форумов. Ќе се убијам.

Очаен сум мн,преку глава мие работа.што е тоа 14 сата да работаш.Сега за инает не спијам,а ми се спијат.

кафанчето од кај што си порачувам сендвич ми го затвориле од УЈП, нема да има смисла мојот живот наредните 6 недели :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom