Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Додека бев оневозможен времето надвор пукаше од лепота. Сеа, скоро здрав и прав, ја не смеам да искочам напоље. До супермаркет шо бев тоа едно ладно, абе грч на образите ме фана. Заеби искачање вечер. Па и брат ми си дојде.
Уште ја не ти се бев жалил за ладното. Анасана.

ДК
Еве за тебе нека е две-илјадарката, на секако е поради тебе направена.

Слушам кајги дека повторно ќе примаат административни неспособњаци. Оваја јавната администрација стана градинка, таму се учат да пишат, читаат, први чекори кон светот на возрасните. Али ако, тоа им е врвот во животот, да бидеш пцуен јавен администратор. (знам ги заболе цеф, они не земаат 8000 денари плата)
Поздрав до јавната администрација на која чекам веќе месец дена за да ми издадат документи.
Од друга страна се пази на загадувањето, се надевам дека народот ќе се упеца и на ова.
Ја сум ок, покрај ваков напорен ден ми доаѓа само да рикам од болката во нозете.

Денес дојдов во слична ситуација ко Шелдонот :icon_lol:

Кајги мори...кај си тиииии....
Јас се запустив со факултетот. Уште неможам да влезам во шема за да си го организирам времето како што треба. Па затоа цело време сум преморена и со подочници.

Друга работа, многу битна да ти кажам. Ако парново го пуштат дури на 15ти....јас до тогаш ќе бидам како замрзнатите од Титаник!
Ако ти кажам дека на себе моментално имам 2 блузи, џемперче и дуксер. На моменти ми се иде и раквици да си ставам :eek: И цел ден под ќебе....

Е сега во овие моменти ми треба една мала колиба на некој топол остров. Па да си се сончам на сонцето и да читам тука како сите се смрзнуваат.:mad: И ладен коктел, леле што си правам филмови незнам :rolleyes:

Тоа Кајги, шо да кажам....ко преживи причаче е времево. Јас не сум баш сигурна за мене....

Драга, пред 2 месеци решив да не играм повеќе спортска но што ми бидна денеска седејќи зедов билтенот в раце и почнав да шкртам, не сакав да и се вратам никогаш повеќе но тоа е што да се прави. Фала богу заврши работнава недела па на мира да се одморам овие 2 дена и да ги искористам најдобро што можам. :icon_mrgr:
Beautiful weekend, dear :)

Лежам на под долу да ми се опушти снагата после туширање, 280 повторувања, шо со тежини шо склекови, 280 движења кругови напнатост на мускулна група, и после ме болат рацете и градиве :icon_lol:, е не ме болат ништо не чувствувам ми отрпнаа :icon_lol:. Од синоќа чувствувам нова енергија нов импулс, и сега што додадов само аронијата па изгледа од нејзе и од љубов :icon_lol:. Еј ми фали љубов, а Б. вика има една џупка за 1500 денари има како сакаш да те љуби :icon_lol:. Насабајле јадам омлет 4 јајца и пола пита овчко сирење сето заедно испржено, леб парче до две дебели :icon_lol:, и ми вика тоа сум го јадел и сум сакал да ослабам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, за ручек си премолчив остави реков лесна храна ако му кажам количински колку :icon_lol:...

Педерот поедер е, ама песната певлива :icon_lol:.

само слуши и ништо не говори... и да: мозокот ке ти биде благодарен од ко ке ја исслушаш ... многу тешко гомно е тава чудо...

Кајг ме немаше некое време, тек тук само читав (недостаток на факинг интернет) И шо да ти кажам. Собата уште ми е во општи хаос, ухм си најдов тазе екипа иако и старата се држи новава е лом. Датиебам луѓето, зарем во студентски се носи електрична гитара, корг клавијатури, миксета, микрофон и 400ка звучник? е затоа кутри комшии на чоекот 4 дена со ред до 6 сабајле око не склопиле... :D а сношти тоа наргилето душа ми извади, уште неможам да се соземам.
Иначе overall добро, иако некако... шознам зедов соба за да сум сам а никако да сум сам, не дека ми скурчи од луѓе туку истите секој ден ги глеам, од нив ми скурчи :)
I don't know where I'm going, I don't know what I'm doing, I'll just do something... Will it be wrong or right... fuck it, I don't care!

ПО ДРУМ ОДАМ МАЈЧЕ ,по друм шетам...
Друм-перница,мајче,друм постела..........
омилена ми стана нешто у последно време - често ќе се врти изгледа оваа година

Мала пажња за сите оние кои си ги сликаат бебињата и ставаат секојдневно слики од нив на фејсбук . :cuc: Е тоа се родители !

На денешен ден се навршуваат точно 10 години од моето пропушување, Драга.
Тоа беше четвртиот ден како бруцош на „Јустинијан I“ кога силно и недвосмислено посакав да пропушам за да се ослободам од чувството на мирен, непорочен, а богами и „бубаличав“ тип, етикета што ми ја залепија одредени сокласници.
Може нема да веруваш дека цел месец се учев како да вовлекувам( така ли се вика тоа на македонски:)?Толку време пушев со трема за да не се засркнам пред други.
Се сеќавам на првата кутија цигари што ја купив, беше Rodeo light, сегашно blue во комбинација со проѕирен дреч зелен упаљач од најобичните.

Изгорени денови како догорчиња од цигари, Драга...

Хај... :P

tumblr_mu37ihMjrI1rkp3avo1_400.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom