Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга се смеам како некоја ретардирана будала во 15 за 11 :D

Пишал на гаражата: "не паркирај,дупам"!
а она ко за инат се паркирала и чека на хауба.

Што се нема да им текне :D

Читам ги постови Кајгано у тему за натприродни дешафке
Појде и ја да напишу за едн планинарски езиф момент ама викам кој ке шпарта километар ипол по тастатуру
А и ке ме цитираф сс глупи клише муабети намали сс дрогу, не л'жи, нели те мрзи да измислуеш и ред други срања и оговарања
Да ти кажу прао наискрено не сам фафнаја 8 дна ич а и не ми се ни фафа, не е завист вииш, нек се пофали тутунаш дека не пафнаја тобако 8 дна, ја ке га часту рубикову коцку и нека гу состаи без да пуши
И дај стфарно Кајгано кој ги кур на копи пасте за зуби и за ципеле, бла бла Хитлер врати се, намали сс дрогу и дечко олади муабети... Кажите нешто ново бе например нова година нови фосили како и да беше група, глупа.
Глеа ли га прееска на дискавери Дајнамо маџисн инпосибл
Ѕвер е

Драга,

Викендов опуштено. Премногу дури. Ама ништо ново, како секој друг викенд поминат дома.
За све је крива ракија, драга. Крива е!
Ама па убаво и забавно ми поминува времето кога си ја црцкам. :D И со добро старо друштво, ептен најубаво ми лизга. ;)
Нели драга, кажи најдобар алкохолен производ на светот! Па уште и домашна...
No comment. :нинџ:

Живееме во таква вукојебина, каде што на пациентите наместо инфузија, им се ставаат средства за чистење. И погодете што? Пациентите умираат.

Кога ќе размислам, преселба во Заир и не е така лоша работа.

Драга
еве сум втор пат и денес.
каква зделка сум направил во меѓувреме :vozbud:, за некој ден стига пакетче од дедо мраз малку скапичко али јбг ко овај на аватаров вика со него се станувало. Уште време за вежбање и исхраната да се обезбеди, малку да се удри на психа и се враќам старата будала.
Колку е глупо кога некој од таквото не те удира, а ти само на него мислиш..:( гадно чувство и тоа премногу гадно.
На рипит си го турив ова

Кајганче!
Најпрво, да ти кажам дека се согласувам со постовите на Стефан и Епикс, викендов некако тапа:unsure:. Многу работи кои требаше да се случат - не се случија, луѓе кои требаше да ги видам - не ги видов, зборови кои требаше да ги кажам - не ги кажав. Бар една работа позитивна се случува, го завршив резимето конечно. Се уште сметам дека две страни е малку за да објасниш претходни 30 али ај. Смешното е што се замарам а демек не треба, што ми викаат дека имало и потешки работи од ова додека јас мислам дека оваа е најтешката до сега.
Некако не сакам да го завршам ова поглавје, иако го хејтам. Ти се десило ли тебе нешто такво икад или ја сум ненормална? :icon_lol: Oh wait, ми текна што е работава, истата ситуација како на Лејди Фејри, damn it. Затоа сум си чудна сама на себе деновиве:свиркам:.
Ај утре на вежбање све негативно ќе избацам <3.
Бац.

Jas nema da vezbam, fala.
A i ne znam sto e so guzvistava, kaj i da otides.
Aj utre...dobro ke bide.

Е кајг, денес до планина, св. Илија таму уџум на врвот, убо на ладно и слично. Вечерва, ми стигна грозјето, па морав да останам утре виното да го правам... Како што викаат (едни) ако не е само една сорта грозје, не е вино, а други викаат ако немаш 3 сортни ништо од виното. Епа ја годинава зедов 4. Каберне, нежно али подмукло, слатко и пак тешко. Хамбург да го заслади и за мирис, Вранец за да го засуши и за главоболката другиот ден :D и рекацители за боја :D
И тоа е ја и виното, се надевам пак ќе е добро :)

Друго, глеаш некој работи и ти иде баш онака да си се упукаш во лево колено со сачмарка... таман ќе ја наместиш цевката и блиц: "dafuq u doin man? " и од колено завршува на рамо (терминатор поза), се поднасмееш и продолжуваш, онака, безвезе е да се упукаш :)

Трето денес горе му се слоши на еден дечко... 26-27, и ќе го носат во болница, цајканите да им ебам се. полото и дефендерот баш на сред пат, и никаде ги нема да ги тргнат... среќа бевме 10тина души па успеавме полото да го крениме и префрлиме со раце, дефендерот го истуркавме некако... дечкото умрел, наводно :( лошо...

Четврто, епа незнам шо четврто али со среќа, биче забавно...

п.с. се спремам да сечам ова брадава, некој ден :)

Onako kako se tešimo da je u nedostižnom čar, dok šakom teramo mušice mašte u mrak.

Апф,какво пријатно изненадување денеска добив кога се разбудив.Не ми се верува на очиве...Дали сонувам?
Неееееееее..Полека сите доагаат на мојава врата и прават троп троп.Само што овој пат беше во поинаква верзија :pos:
Ке размислам трипати пред да дозволам повторно да се појави во мојот живот.Дали јас учам од грешките?:icon_lol:
Иако се спрема дожд,мене тоа не ми ги расипува денешните а богами ниту утрешните планови...
Весела сум денес...И,преубаво ми е последниве три месеци...
Знаеш драга кајгано за што се работи нели?Да не глумам повторно патетика :icon_mrgr:
Патем,се навлеков на храната на мајка ми.

Драга ...

прекрасно е чувството кога стари пријатели се враќаат во твојот живот. А ете, сме се разминале поради туѓи одлуки, поради туѓи грешки. Се си доаѓа на место, се си се средува полека. Сфаќам кој вреди, а кој не. Не ми требаат луѓе кои трчаат по пари и слава, ми требаат луѓе што се приземни и средени со размислувањата. А оние другите, кога ќе излезат од пубертет нека ме побараат, можеби ќе можам да им простам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom