Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Прв пат ти пишувам, па in that name положи ми го испитот задутре.

dobro utro mori neposlusno o_O sto si vakva losa....165472589664 pati pokusav da napisam ovde na nekoj poraka aloooo i ti si neposlusna fuck you :mad:

inace arna sum naspiena kvalitetni 12 casa :P inace da ti se pofalam od utre konecno imam uste 2 cimerki....4 zeni u stan :tapp: samo radi wc-to ke treba da se nerviram ke treba da napravime pod brojcinja da e kako vo stopanska :pos: ama jbg mora se :pipi: inace devojcinjata se arni gi znam onaka,se nadevam nema da se pokajam sto prifativ cimerstvo so niv...

Пред 5-6 години за првпат ја слушнав песната. Се умрев од смеење. Денеска од никаде ми текна и пак се умирам од смеење. Лејдис анд џентлмен ај презент ју Кемал МаловчиЧ !

Слободно проверете ги и другите песни од репертоарот на Кемал, нема да зажалите.

Драга,
го обожавам времево. Знам дека е клише муабет, ама поубаво време за читање нема.
Туку пред некој ден одам до маркет да земам нешто, и ги гледам децана бираат ли бираат тертратки, па пенкала и се по ред. Им завидувам. Како би се вратила во школо одново.:rolleyes:
Нема да ми се смееш ако ти кажам дека си земав и јас една тетратка и пенкалце онака ко за душа.:icon_lol:

Вчера беше миг на re -consolidation.
Рапидно остарува човек кога сфаќа дека е многу поблизу до себе, одошто од другите, во еден епицентар од животот. Не заради нешто друго, но сета ефтина забава, прераскажани туѓи животи, кичерајски намонтирани емоции, плитките прашања, злобните одговори, веќе не сакам да ги имам во свое опкружување.
Не ми се влегува во таков светоглед. Не ми се зборува за ниски удари и нечии солзи што не ме засегаат. Не ми се воздигнуваат некои извитоперени вредности на ниво за разговор. Ми требаат идеи и испосничко катче за тие да бидат реализирани.
Да, имаш моменти кога се чувствуваш контаминирано.
Во слика како бизарна оргија на средовековен сликар. Смрдеа на месо. Истурено пиво. Бени ја свири Save tonight по милионити пат, луѓето џускаат, се радуваат, се забавуваат. Фршти на пот, на недоквакани тинејџери кои допрва ќе го мразат системот во кој живеат, а можеби и ќе им одговара?
Не го сакам веќе тоа бре. Не го сакам. Нихилистички се повлекувам во своите одори и ете, ми се дреме на зен карпа, да пишувам поезија и истото тоа да ме одржи чиста. Да готвам домашна салца со Destroyer во позадина. Да месам леб додека не ме заболат дланките.
Да родам деца, зошто сакам да бидам мајка и жена, а не одговорно општествено штиклирана индивидуа која "леле се омажи" и "леле, си го зезна животот".
Не сакам веќе кавер музика, не сакам валкани рачки од автобуси. Не сакам доцнење на животни одлуки, замирање на емотивните жаришта само зошто луѓето ГИ МРЗИ да направат нешто што ги радува. И полесно е да си дел од толпата која вриска, галопира, се дере, омаловажува, се’ и ништо кажува и си легнува со полн стомак навечер. А позади себе не остава ништо.

Имаат право драгиве луѓе околу мене. И моите. И оние новите, со кои се запознав. (не)Случајно учам како овие години од животот селектираш се’ што не ти одговара и цепаш даље.
Доаѓаат тие моменти и со ништо не ги спречувам.
Зборовите Не и Доволно беше, можеби треба да се активираат.
И сите среќни, по принцип - јас ок, ти ок?
Бездруго, се расте со сите нишани. И некогаш треба да сечеш со сабја се’ што се испречува на патот. Коров или пиреј, или само време, тоа метафорите нека одлучат.

Поздрав од Тарзан, твој Тарзан:

fck3xbis.jpg

Пред 5-6 години за првпат ја слушнав песната. Се умрев од смеење. Денеска од никаде ми текна и пак се умирам од смеење. Лејдис анд џентлмен ај презент ју Кемал МаловчиЧ !

Слободно проверете ги и другите песни од репертоарот на Кемал, нема да зажалите.

https://www.facebook.com/pages/Kemo-Prosvjetitelj-Uma/512355252145117

Еве ти и фб група за него.
Види ги сликите, каков ремет му маваат :pos:

таман си решил да се опуштиш со некоја епизода и БУМ!!! грми -.- :@

Еј драга, нe верував во она „се што е убаво кратко трае„, ама последниве денови го сватив тоа.

Прво да ти кажам маките,а после ако остане нешто друго......

прво мака ми е шо не сум положен,само затоа шо не можам да си земам колата сам и да избегам од градот на 1-2 саати,на некое место сам,да се извикам,да се споам со природата.

друго,заеби среќа,кога нема со кој да а споделиш,синоќа глеав филм,и ме трогна од цели 2 саати на крајот ме стегна кога го кажа тоа ликот,а оно според вистински настан да ти бил снимен.

следечи,времето царува со умот,ја снемува таа летна енергија,каде шо посакуваш да имаш див секс,сеа онака чекаш да се сваре чајот,да го следиш чурежот од кафето,дуксер и тренерка,тоа е тоа шо иде,сакаш лигавење,мазење,масажи......така.

и песна нека си порача невестата мене не ми текнуе.....

Кајгано ти плашиш ли се да идеш на скопско кале ?
Сфашта
Ичера слушам едн скопски фраер вика :
...Зашо го преместија пиволенд на кале, ке има Албанци на кило, не идам оваа године, ке има тепачки...

Епа скопјани, сами сте си криви што се плашите од њима
Штокур се тепате сфак дн, ск ке ве стра да идете на кале, епа ке ве стра. Сфашта еј, да ме стра да шетам негде у мое Куманоо, па и у сред шпонску населбу, никад !
Едит : ја напиша ш..птари а оно само искочи албанци hahah леј

ДК
Скај го направи првиот позначаен чекор од кога стана модератор. Конечно го тргна Isak Keyten од ударно видно поле најгоре (во Известувања) кога ќе го отвориш форумот.

Let's history not repeat itself this time

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom