Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга, не верував дека некој со 4к мислења уште не знае дека сватив се пишува со ф, ама денес сватив :D

да си ми жива и здрава, те посетив вечерва и ме изнасмеа со нешто О

се разбуди тетката во мене и на форумов, ти ми стана омилена тема...

Za ova vredi da se zivee

S8RkXyJ.jpg

<3 <3

im zaviduvam na slovencite i srbite,samo si slavat pobedi u kosarka odma mi teknuva za tie nasive drva :facepalm:

inace tuka na eden forumdzija ( ke se pozna u postot :pipi: ) javno mu kazuvam deka mu se ljutam :pipi:

Факју сфите што пишуете на латиницу : )
факју сфите што пишуете на дијалект
факју куќо моја без упаљач, никој не пушимо дома
Ускур ми е полче цигарче, обеце, фасиздас, ускур мие...
Само ти Кајгано не факју

све што ми сметало у последно време(а можда и секогаш) со луѓето/заедницата, си го најдов префино дефинирано како кич од страна на Кундера. Мајстор!
Само еден дел од целото :
"Изворот на кичот е категоричната согласност со постоењето. Но, што е основата на постоењето? Бог? Човекот? Борбата? Љубовта? Мажот? Жената? "

Едвај чекам, утре нашиве портали да ги видам што ќе пишуваат, за петок 13-ти.

'' На Станија и се скрши малото нокте на левата нога, на овој малерозен ден ''.
'' Мелита ја касна вучјак, баш на петок 13-ти ''.
'' Скипи и Тајзи се смирија, сепак петок 13-ти и не бил толку баксузен ''.

Драга,

ми фали Мекдоналдс! Сериозно! Не за џабе рекле дека не ги цениме работите дур не ги изгубиме :pos:
И ми фали морето и песокот на плажа и играњето асоцијации во парови до сабајле..не сум знаела дека толку е забавно да играш асоцијации, одамна не сум се смеела така :)
Тажно беше кога си одевме и кога сфатив дека овој викенд е последниот викенд од годината на плажа..море, едвај чекам да те видам догодина!

А сега добра ноќ, ќе си сонувам за топлите летни сончеви денови и чувството на влажниот песок под нозете :pipi:

Драга
Реков ќе ти пишам сношти за вчерашните доживувања ама како што ја потпрев главата на перница така заспав, непокриен нормално и сабајлево грлото ми е чорбааааа :гомце:
Камо да знаев што значат соновите имаше појак од баба ванѓа да сум, нема минутка да задремам а да не сонувам еден куп глупости или можеби само јас така ги викам бидејќи незнам што значат :unsure:
Инаку дури и змиите не ме сакаат бе, вчера бев на терен 2 минути сум газел до една ваква убавица и не се реши да ми ги скрати маките еднаш засекогаш, па после мораше да се мислам како да ја избркам и да си продолжам со работа. И се чудам и самиот колку сум изгубил осет за се, наместо да се извадам од памет ко ја видов јас уште и се заебавам...:facepalm:

Овој месец нешто послабо, вчера го поминав 3500 от км за овај месец со службеното џипче и си викам кога на газдата му се исплати да тури толку бензин за 1 месец тогаш колку извадовме со то џипчето :D, а и телефонот службен дизел модел е и слабо трошел :D
Туку еве роси надвор, ама за 1 сат 2 пак на работа треба да кинисам па до даље.

Ех драга како ме мачи нешто друго, еднаш заебав работа ко ја видов прв пат поради мои лични банални причини, е сега се плашам дека нема втора шанса ко шо тргнала работава...:(

Attachments

• zmija1.jpg
    zmija1.jpg
    14,2 KB · Прегледи: 23
Драга Кајгано
Отфори му тему на Бомбастичен Дрогираш
Днска му е брдеј, предосеќам : )
A oн се дрогса сс бомбе кашикаре, имаше такфи спидкофке vs мд'мофке, шесто денара, експлозија у мозак
поздраф нездраф
хепи брдеј мрдеј мејдеј сатардеј сандеј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom