Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Мрзливо, болниот период помина. Веројатно.

Ако не си легнам за 10 минути, толку ќе почне да ме боли желудникот што ќе морам да јадам, па да си легнам. А и така очите ми се затвараат.

Утре барам некоја книга да земам да прочитам, веќе ми се смачи од серии.
Леле, колку ќе го барам слободново време за некоја недела ... Уште од сега ме фаќа носталгија за правењето ништо. :(
Добра ноќ.

кајги песната ја посветувам на сите кои ги познавам... d(-.-)b

Tutti momenti in cui rido e tutti i miei sacrifici
i fratelli di cui mi fido e tutti i miei nemici
le mie esperienze e miei sbagli che ho fatto in questa vita
questo è il mio mondo e sta in alto solo chi va in salita
Ho tutti contro di me, Dlle attenzioni da star
dallo champagne ai privè fino alle ceres nei bar
non dire il senso non c'è ti ci ritrovi anche te
è il film della mia vita e non soltanto rap

Кајг, ја многу тропам глупости ко ќе сум очукан... така да вечерва ќе сум краток (бикоз, прочитај полево) се е океј, треба рано да се станува и слично :D

a song, this time, it's not for you :)

ДК,

Интересно е кога цела држава ми го слави именденот. :)

Благодарам. Пријатно.

Вчера ми кажаа дека ми фалело љубов, од Бога, исконска, вистинска љубов.
Се замислив секунда или две, па ми текна на соговорникот, се насмејав од срце и си продолжив со живота ми.

Се накотија џганови и филозофи. Се собра превише рѓа и патина, едното те разјадува и распаѓа другото те труе. Се ближи крајот.

mi se spie-mi se place :place:....a pusto sakam da ja dogledam utakmicata....a nervite mene i pred toa mi se skinaaa kajgi pa zosto da se nerviram i od kosarkarite :mad:....ako sakat neka pobedat-barem oni ke me raspolozat...ako izgubat-neka idat u 3 lepe materine....ima da izdrzam do 18h makar da ne spijam...a potoa ke se komiram veruvaj....:pipi:

Eeee kajgano nema raaaat nemaaaaaa samo kavgi I samo da si nemiren ednostavno samo so ke pomislis se se sredilo pak nervozi prst davas raka zema samo ako ova mi e za pamet

Кајги
Нема промена на расположение :mad: , ако ќутиш будала си, ако зборуваш уште побудала.
Со оваа младина тешко на родителите, уствари бе кои родители и тие се исти курац кога младите дошле да бидат такви.
Спонзорушите не чинеле, абе кое не чинење супер си се девојките барем признаваат што бараат и крај, а „поштените„ ќе да се полошата варијанта оти едно велат друго прават.
Инаку кое воспаление го имам изминативе два дена веќе не се издржува али знајш шо би рекле големите батки Pain is temporary pride is forever. Ај бегам да работам малку оти за лежење ни на куче леб не му се дава а камоли мене.

Вчера имало во градот многу глупа и пред се прегласна хаус ж(м)урка, која ечеше до 05 наутро, со толку лош рупци тупци звук, што за миг посакав истиот звук да го заменам со звукот на машина за сечење дрва, поставена некаде во дворот на комшијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom