Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Се она што било и се омна што ќе биде.....

Е ој онаа маериканката чудно ми зборува знаеш она речник од бабите ама оваа дваесеттина години има :icon_lol:, не ми е онака смешно туку чудно егзотично некако кога ппраша каде и објаснивме дека на пејачка и вика: На оније немианите че арчите пари :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Тоа не пази да не се расипиме :icon_lol:.

2 недели од моето враќање од Брно, се` уште не можам да се свестам дека сум во Скопје, дека треба да се вратам на секојдневната рутина и на секојдневната досада. Премногу ми фали, тоа да бидам опкружен од тие луѓе, толку убаво да си поминувам, да го вежбам чешкиот и да пијам по цел ден пиво во убав град. Ах, мојот организам не беше спремен за толку многу пиво. :))

CYNEQWD.png

За време на кошаркарскиот натпревар Македонија - Србија, синоќа, во тајната ложа беа извршени политички консултации на прилепското лоби и беше одлучено Македонија да ја победи Србија, што и беше остварено во рок од саат време.
Одлуката беше донесена со акламација.
Потпишани turvior;, Hurin;, BrunoFresh;, Шаринган; и магичарон шо не можам да го бележам :);

Ова во што се впуштам, секако дека мора да резултира некако...Јас по природа склона кон неволји, плус ситуацијава специфична...Свесна сум , јасно ми е све...Ама како по обичај до сега или губам до крај, или добивам...Не се плашам од пораз, ама во ситуацијава јас не смеам да го изедам стапот, доколку нешто тргне наопаку...А има шанси да тргне...Илјада мисли ми шетаат низ глава во моментов, хаос...:cenzura:
Пред неполна недела имав многу битна презентација на англиски, пред странци и истата ја сјебав на велико...Не се држев до концептот кој од дома ми беше направен и воедно препорачан од други(не лаици), плус тремата си го направи своето...Со тоа отиде во неповрат деловната понуда...Изгубив, не се плашам да признаам...Кога ќе се сетам па дека сум имала многу понепријатни случувања во животот, па гајле ми е најискрено...
Сега ме спопаднаа интригантни моменти, уствари јас сама си ги тражев...Каков епилог ќе има...? Поима немам...Тек почеток е...

Кајгич!
Кога луѓето си најдат нова занимација забораваат на старата целосно и многу брзо барем јас така почувствував :) Мило ми е што често пати инстинктот ме вади од многу срања и не се истрчувам ко мало дете ;)
Ај да фаќам кревет оти доста заморен се чувстувам особено психички од се што се случува околу мене :)

Здраво драга, ти пишувам после долго време, верувала или не, моментално само ти си на кого мoжам да му се обратам.
Важам за човек што му е тешко да признае нешто, особено на некого во лице, имам големо его, и сум свесен за тоа, можеби некад сум пробал да се сменам, ама не сум успеал. Дали поради недостаток на волја или нешто друго, не знам, ама не сум.
Ама денес се чувствувам ужасно, после кој знае колку време, можеби и за прв пат, се осеќам сам, осамен во некои свои идеали и заблуди. Другарите со кои до вчера се дружев, и ги чувствував како блиски другари, ме откурцаа, ме ритнаа како куче. Зошто? Не знам, ама чувствувам некоја вина, како да јас да сум крив за моменталната ситуација, иако сметам дека не сум погрешил ништо. Од понеделник немам излезено од дома, седам дома, гледам филмпови, гејмам и пратам ЕП, се осеќам грозно, како да не живеам.

Ми правиш ревизија на перверзиите, оу јее!
Го порабуваш лаежот на кучињата.
Ја дестилираш хернијата на мислата.
Блудиш на кармините.

Алкохолу мој љубен! Алкохолу мој љубен!

Адреналинот ми е во бермуди и јуриша на веспи.
Акцелератор си на турболенцијата од зараѓавените ми кадифени, но рамни стопала.
Типкаш по акордите на месечината.
Ја дефинираш одново женственоста (со незауздани ерекции).

Ти си ми поезија на стероиди,
ти си ми млитавава зеница која е лишена од реалноста.
Ти си ми постарата сестра,
ти си ми дисторизија на болката.

Ти си ми хидратација на моето постоење.
Ти си ми колпортер на еуфоријата.
Ти си ми антисептик за сиво.
Ти си ми се!

AnFem

А провоцирам bebush - чето да мане некој лаф да не се крие џоа нинџа и лајка само :P :icon_lol:

Ептен сме дибеци,3 женски а ни на телефони дремиме,немаше кој муабет да му направе :pos: :D

#dibek #u #kosula #so #smart #phone :LOL:

јадиме оти така е редот,не оти сме гладни........гитлаааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom