Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mnogu sum srekn,mnogu mnogu mnoguuuuuuuuuu
mori toa so go doznav sega me polude od sreka alooooo....Kajgi izvini se izderah za site pari ama presrekna sum presreknaaaaa 
Денес си реков, добро, сум напраила се` што сум сакала да напраам со овие години досеа, низ сите могучи периоди и стања мозга сум поминала, сеа е време да се уозбилам и да почнам да се спремам (со знаење и физичка состојба) за по некоја пола/цела година да почнам да работам. Успат не е лошо и црвена да станам, е тоа не сум го напраила у младоста што ми изминува. 

ај ојдех да се досредам
imam uste 5 dena so moite,potoa pak od pocetok....kuca posao posao kuca....znam deka tamu ima raboti koi me po ispolnuvat,pari vo dzeb setanje zurki ubavo drustvo,nikoj so nikoj ne se zamare....kajgo si vetiv od ovaa plata sega dobar soping...od slednata vo oktomvri stedam...sakam da se ozbiluvam po pitanjeto pari i trosenje...
kuferot mi e na sred soba...znak deka sleduvat denovi koga nema da znam od kaj da pocnam...me ceka i eden ozbilen muabet tamu vo slo...ke ti pisam rezultati...me udri vo glava ovaaa namaluvanje na denovi kajgooo...
Оу ноу, све ис почетка!Септември месецот на опсесивна параноја - помина Кајгич.
Септември месецот на депресивниот вандализам - помина Кајгич.
Септември месецот на лажната светлина, лажната боја и лажната музика - помина Кајгич.
Септември месецот на тажната виолина - помина Кајгич.
Септември месецот на крвави солзи - помина Кајгич.
Септември месецот на фрагментирање на срцето - помина Кајгич.
Септември месецот на самокастарација и агонија на духот - помина Кајгич.
Септември месецот на цепење на твојата внатрешна реалност - помина Кајгич.
Септември месецот на хаосот во душата ( хаос како античка категорија) - помина Кајгич.
АЈ ХЕЈТ СЕПТЕМВРИИИИИИИИ!!!