Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
kajgi sta se desava be a?
nafuran su sea ne mi se zbori duri :D
ova go nema ni u beogradu JAKO znam cel sum sifri ali ....
toa e toa aj dobra nok

Oh guess who's back... еми да, уште не сум легнал and I don't feel like sleeping :)
eating-cookies.jpg

oh i forgot my cookies... and I'm not miserable... I'm just, casual :)

шо праш кајго...шо вака рано си станала на пазар ке одеш?-јас не сум арна ма,имам комшија шо и врски да фатиш пак доктор нема да го пише нормален...си цепа дрва си пцуе по женаму опнал некое крш радио пеееее :facepalm: кајго легнав во 5 сабајле алоооо за во 10 да ме разбудат :tapp: лелее беее не го можам човеко,да виш вечер шо ке му направам макар и полиција да ми викне ме боле тиииит има да грмнам музика така у по лудо време и да се моле да ми виде црвенио куфер :pos: така кајго...а и друго саках да те питам ма? шо ке праш денеска за ручок,јас рано рано стана ама и гладна :D ааа кајги морам шо поскоро да си одам,оти останах ли тука многу ке се здебелеам....утре ке праме ајвер ма ги виде чушките? :facepalm: и јас ги видов ама се правам на Тошо :pos:ај одам да те читам :P

Драга
Прва смена заврши малку одмор пак одиме втора :(
Туку гледам денес датумов и ми притекна нешто. Кај да е ќе се вратат студентиве шо фатија туѓина особено оние од америката. Знајш шо следува?
СЛИКАЊЕ СО АЈФОН ПРЕД ОГЛЕДАЛЦЕ ВО WC
Епа ај јас сега барам
-полско веце со фул опрема (обавезно да има огледало и струја внатре)
-Маска од ајфон (итс ту мејнстрим ту хев риал ајфон :D)
и да не заборајме да се отвори акаунт на твитер и инстаграм таму или како и да ги викаја :)
Е сега ми треба и многу други работи ама засега ова би било доволно
--- надополнето: 31 август 2013 во 12:32 ---
П.С а и да не заборам ќе ми треба и некој фотошоп шо разбира добро да ме потсреди на сликчето да не го грдам вецето :)

Dear friend...

I tried not to participate, because my enduring hatred of myself being a „Ликсур" was unbearable.
Not that I crossed the line, but I was feeling obliged to reveal my thoughts here... Then again my terms of existence will be described only when it matters. Not if it matters.

So says Saladin

Драга,
за време на моето членство тука по втор пат ми се обратија во машки род. Добро, не дека сега е оправдано со постојниот ник да ми се обраќаат така, ама првиот пат бе имав и -girl во никот :pos: На пример beneamata кога го мислат за женско не е страшно, никот му завршува на А, се разбира во фустанчиња, ама ова бе!

Да е жива и здрава другарка ми :pos:се превртев од стол.Ме пресмеа до солзи...И уште се смеам...
Вечерва сум на свадба.Јас многу сакам свадби.Посебно доколку се работи за мој близок роднина.Ке играм ке пеам ке се веселам...Па нели и за тоа се свадбите покрај она:Двајца луди и триста гладни:vozbud:
Само почнувам да наликувам на оние шмизлите:Немам што да облечам за вечерва...А не дека е така де...Имам,но мене не ми се допага.Сакам нов фустан нови штикли,нова чанта и ново болеро.:icon_mrgr:

драга, прв пат ти пишувам, али гледам дека треба и тука официјално да се извинам на Anne. дека и се обратив ко на машко. :D а јас ко јас, обично дискутирам со машки, па онака по default ја оперирав и направив машко ............ кај ми се плетка у штипки женско ...... тоа е машка работа
ти арна си ми ДК?;)

Мало морген кашкавали и печеници,има од јутра до сутра пинџур да мачкате :pos: ебати периодот

де напрај маџиа да заврне.......а у незнам не си играев јас со маџии како мал

да ти се плукнам до кај дојдиме 40 илјади сами со себе си правиме муабет,и после живот имало у македонија....

оди живеј го животот на латас да ве видам,од толку пари 2 кошулки си ги носе,е тоа е љубов,не ви разгалени кај немате па и по 5 ги мењате.

И такојмити Кајгано, ја га еде прф бан, којкур ме тера да пишују за пораѓај : )
И да ти се пофалу ичера прф пут доби на спортску овуј сезону
Задњу сезону ги кољаше !!!
Баерн-Челзи од нула до два , оди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom