Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес доживеав искуство, сексуално, со правосмукалка. :unsure: Уствари толку јако ме здрма струја при што ми се активираа сите ганглии.

Правосмукалка на вода, рулз. :X3:

На крај мислев да ја почестам со цигара. :icon_lol:

kajgooooo :vozbud: mnogu sum srekn,mnogu mnogu mnoguuuuuuuuuu :pipi: mori toa so go doznav sega me polude od sreka alooooo....Kajgi izvini se izderah za site pari ama presrekna sum presreknaaaaa :pipi:

избегавам генералки пошо цел живот ми поминува низ ум во такви потфати. :coffee: Денес си реков, добро, сум напраила се` што сум сакала да напраам со овие години досеа, низ сите могучи периоди и стања мозга сум поминала, сеа е време да се уозбилам и да почнам да се спремам (со знаење и физичка состојба) за по некоја пола/цела година да почнам да работам. Успат не е лошо и црвена да станам, е тоа не сум го напраила у младоста што ми изминува. :icon_lol:

Од денеска ќе почнам да се учам и со десна рака да дркам.

Пошто нели левак сум. :(

Него друго осеќам дека невин ќе си умрам. :oops:

Bye Bye Bye kajgana, Hello Hello Hello Redtube.

Денес е прекрасен ден. На нашиот премиер му е роденден. Среќен роденден наш најмил Николче! Да ни те Господ варди, да ти дари среќа и успех. На избори да ти играме, кутии гласачки да ти полниме и од странство гости да ти носиме. Ние дома секоја година се собираме фамилијарно и си прославуваме.

Толку голем мрак ми претстои во тунелов што се чувствувам ептен бедно и без идеја. Често влегувам во расправии, не се чувствувам среќен за ништо, потребно е само мала светлина во доооолгиот тунел, за повторно да излезам од ова депресија.

кајги ма, шо читам ке напаѓале на Сирија та нема да ја напаѓат... кој ги ебе најозбилно... ама затава па вај вечер ак се ми излезе според планираното, ке се прам земја-вАздух :D ај ојдех да се досредам

Драга, psychos everywhere, дури ни ти не си имуна :icon_mrgr:

тргање на страна, топ ден пројден со топ личности, ќе се препознаат во постов, камо секој ден да е вака :icon_mrgr:

Кајгано,
абе на Груевски денес родендеееен му било :icon_mrgr:

ДК
Аирлија нека е денес ја добив првата опомена на форумов :)
колку само треба да се нервирам, колку само проблеми имам али решив веќе да не се замарам за ништо. Колку ќе стигнам толку, кој сака да ме виде и слушне знае кај сум, а ко шо гледам не ќе сум многу пожелен на некои места.
Oxandrolone се бара сега поефтинко оти со другиве суплементи држ не дај ти реков ми рече само вместо се тапка. На рипит веќе сат време.

kajgo ostanav doma...trebase da odam za gv otkazav...druskite me vikat za izlevane-ne sakam...mi se blize vremeto da se pakuvam i da si odam :pipi: imam uste 5 dena so moite,potoa pak od pocetok....kuca posao posao kuca....znam deka tamu ima raboti koi me po ispolnuvat,pari vo dzeb setanje zurki ubavo drustvo,nikoj so nikoj ne se zamare....kajgo si vetiv od ovaa plata sega dobar soping...od slednata vo oktomvri stedam...sakam da se ozbiluvam po pitanjeto pari i trosenje...:X3: kuferot mi e na sred soba...znak deka sleduvat denovi koga nema da znam od kaj da pocnam...me ceka i eden ozbilen muabet tamu vo slo...ke ti pisam rezultati...me udri vo glava ovaaa namaluvanje na denovi kajgooo...o_O

Ima denovi na sreka taga ljubov no denovi na nervoza denov bese uzmislen za netvozi I stotuku pominsv niz edna I pomisliv dobro e ke se opustam so alkolhol edna ete ti pricina za kavga I dupla nervoza e toa e kajgano sea kako ke spijam sea da produzam da pijam... kajgi ubavo ti e tebe molcis samo ednas da a otvorese ustata da me utesis ...

Септември месецот на опсесивна параноја - помина Кајгич.
Септември месецот на депресивниот вандализам - помина Кајгич.
Септември месецот на лажната светлина, лажната боја и лажната музика - помина Кајгич.
Септември месецот на тажната виолина - помина Кајгич.
Септември месецот на крвави солзи - помина Кајгич.
Септември месецот на фрагментирање на срцето - помина Кајгич.
Септември месецот на самокастарација и агонија на духот - помина Кајгич.
Септември месецот на цепење на твојата внатрешна реалност - помина Кајгич.
Септември месецот на хаосот во душата ( хаос како античка категорија) - помина Кајгич.

АЈ ХЕЈТ СЕПТЕМВРИИИИИИИИ!!!
Оу ноу, све ис почетка!:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom