Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кога врне,не ми треба ништо освен да легам и да слушам.Ама сега пројде,ќе си сварам кафенце и у позадина

Ле ле,многу убав животов.
Што друго ти треба на крај краишта?

Драга К...
Кога ќе ми стигне порака: „бројот што го баравте, е веќе достапен.“ ми иде да им пишам назад „Да, ама веќе сум трезен„ ! :cautious:

tumblr_mram661pxL1s8ug3uo1_500.gif

Ја у теретанкс

eve me mori...znas so ti kazav denes? deka mi se seta nekade na strana...znas kaj zavrsiv denes? vo gevgelija :) ete taka fino lepo se spremav i samo zrrr na bartucetkite tamu: alo sakate gosti? ednata si bese na rabota drugata dur stignam si dojde,palam kola i ete me uf gevgelija :icon_lol: pa toa edno lafanje :vozbud: ili kako vikat de pa i sega si dojdov...mori znas deka i tamu ima zgodni i ubavi momci :icon_lol::love: sega ke ti peel matic za vikend pak ke odam i ke spijam tamu znaci sabota i nedela evo me gevgelija (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
ДК
Катастрофаааа ден. :mad::mad::гомце:
А и со нешто друго изгледа не се сомневав за џабе ќе да излези така работата, али јбг то е то, пак глуп сум и таков и ќе останам.:facepalm:

На секојдневна база ми треба споделено добро расположение со луѓе, у живо. Омекнува од некоја тврдина и враќа у некоја нормала.

Ова потегнува многу теми за себичниот пристап на човекот во меѓусебните односи (дружење баш со тие од маало/факс, имање такозвано свое друштво, забивање нож на луѓе кои си ги нарекол најдобри пријатели, бирање на позитивни наместо негативни луѓе во околината) али ај ќе ги прескокнеме деталите.

Кајгано како се натокмив да си купам едно кошулче, и едно тексасно џакетче, ама ништо. No money. Замисли на SUPERNOVA DEALS, ја тогаш снемувам пари.
:tapp:

Како не ми беше роденденов 1 недела порано...

Драга,

Ај ем бек. :P

Како што кажав, така се излезе. Што сум кажала, тоа сама си знаеш.

Имам прилично добра меморија, памтам се што сум зборела со некој, ги памтам родендените на тие со кои учев во основно, знам колку пара чорапи иам и во што боја, колку ми се дома, колку во Ск. Освен мојот, ги знам матичните на уште 4-5 души, а некои не си го знаат и својот. Не памтам имиња воопшто, е само тоа. Али ако скенирам некоја фаца, скенирана си е.
Е сега, проблемот е што не ми текнува од каде го знам девојчето од денес. Значи, знам дека ја знам од негде, и тоа што толку ми привлече внимание стварно ме чуди. Али поим немам каде сум ја видела, а веројатно уште побитно со кого.
Еее, тоа ме измачува.
Кога гледам некогаш со какви непотребни информации си го замарам мозокот, наместо да си легнам да си се наспијам ко човек или бар да се замарам за нешто пологично, ми иде да се самошамарам.
Али ќе ми текне. :sneaky:

Ееее абе кајган, знаеш мене колку ми е гајле што Иле нејзин завршил факултет со сите 10ки, а и во средно исто бил одличен со сите 5ки ? И шо сеа, да зеам главечки да рипнам од тротоар.

Друго, бабана Ванѓа може вода да ми носи. Знам. Однапред знам.

Трето...

Четврто, што ќе кажеш за третово ?

Драга К...
:cool: Композицијава одмна ја барав и никако не можев да ја најдам а толку преубава композиција тоа е нешто неверојатно и знаеш што? одмна се мислев да направам нешто и направив сосема нешто ново и одлично испадна нормално ко по сабајле а посебно сликите се Вауууу :icon_lol: колку времево да не ме нерасположи...

Него ајт одам јас во кревет како и секогаш... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom