Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
OoOoOoOo rukvaas, pa sta mai?

Gleav fudbal, pa vezbav neso i go shetav kuceto i sea staam mraz na kolenata i to.

Dobra nokj -:)

Знаеш ли ти дека на светов нема поубаво чувство,кога еве вака со сончоглед во раце и добар два-тричасовен муабет светот се чини многу поубаво.Се ми е рамно,не се жалам.И многу ми е убаво.Шетав,се изодив и тоа многу и му благодарам на Бога што во општество конзерва како што е нашето,има луѓе со кои можам да правам муабет.
Thank you lord.

МИСЛАМ НА САГЛАМ МУАБЕТ.

Whole day, biting bullets and chasing shadows. Онака баш цел тапа ден. А онда падне ноч и се слуша рап и се куца пајтон... И одеднаш е досадно... дури и пајтонот... па веќе и на форумов незнам шо/кај да пишам... запаѓам в о монотонија, полека но сигурно на добар пат сум. И едвај чекам да поминат уште два дена да се откачам од дома... ствааарно ми е досадно валда пошо ми фали некој :) или валда пошо премногу се надевам на нешто. Али треба другиот јас да го научам на памет, многу ми ги еба математиките, многу пати и тоа. But he's a part of me... They said I'm a good guy, yeah maybe I am, here and there... but him, my other self... I'm ashamed of that... thing... Some people made me a better man and in the same time others made him a fiend, one of a thousand faces. The guy that will stare in to your eyes, grin and show you the true meaning of hell... Али го избегавам, не го бива... а сеа одам ја да се борам со моите класично веќе досадни, монотони и неповрзани кошмари. А ако ми здосадат уште пак ќе прекинам да спијам! :cautious:

Драга моја кајганче, ајде добро утро е . Ти се враќам јас повторно после неколку месеци пауза од форумов. Гледам не си се изменила многу, па ќе ми биде задоволство да се дружиме повторно. (y)

Кајг,
ме наврна за сите пари (n) само што се вратив од болница и ми кажаа дека најверојатно сум алергична на цел надворешен свет. :icon_lol:
Божем малце беа оние 20 од 25 можни алергии па сега и на ова :facepalm: што човек ќе бев?!
Ајде добра ноќ златна добро времево за спиење

kajgi eve me... crna isfarbana...pa toa deka i ispeglana ispletena nekoja sik pletenka ne onie standarnite...sega da se iscupam nalakiram nokti i tip top...a cekaj za kogo? :unsure: ma nebitno kajgi pa ne spremam se jas samo za nekoj,onaka da sum si ubava sama na sebe :rolleyes: mi se sete kajgi ama ne na kafe onaka nekade kade ne sum bila da se zurkam da se otkacuvam da ziveam :cool: a ne da gledam koj me glede na krivo koj mocal na pravo :facepalm: i taka kajgi odam jas na prolepsuvanje mi trgna denes :LOL:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Колкава тежина и колку повторувања на движење на мускул ми се потребни за да ми олесни.....

Кајгано,
добро, мораше баш ДЕНЕС да заврне!?

Глејдајќи го времево денес, само еден заклучок имам, а тоа е дека иде есен. Есента секад била период на нови работи за мене. Некогаш лоши, некогаш добри. Некогаш значела и крај на нештата. Како и да е, сè е тоа дел од животот, настани кои ме формираат таков каков што сум. Затоа едвај чекам да почне есента и да имам нешто ново во животот, со што ќе произлезе некој нов јас, подобрен со ново искуство.

^

летото кога не е како шо треба ќе чекаме есента да оправи,а после зимата :D

а ако нема љубов,шпоретот/парното ќе не топле барем......

добар е дождот...... смирувачки тон,тропкање на лимот......

тоа ми треба денес,утре,секој ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom